Dat wij van kasteel bruiloften houden is geen geheim en we zijn dan ook blij dat we steeds meer prachtige pareltjes mogen ontdekken. Zo ook dit kasteel in België, Kasteel Leeuwergem. Een kasteel met franse charme. Het huidige kasteel is ontstaan in de 18e eeuw en vormt de prachtige achtergrond voor de bruidsshoot van vandaag, neergezet door een team van Belgische leveranciers, waaronder dusty blue leverancier Wedding planner Alle Gebeure. Deze elegante fotoshoot is vastgelegd door fotografe Kasia Bacq.

Elegante kasteel tuin

Het kasteel beschikt over meerder zalen maar als het maar even kan qua weer raden wij aan om lekker buiten te trouwen. De klassieke, romantische,  Franse rococotuin is prachtig en uitermate geschikt voor je bruiloft ceremonie. Wij zijn fan van de elegante Louis stoelen en gelukkig kiezen steeds meer bruidsparen voor deze stoelen tijdens een ceremonie. Het liefdevolle bruidspaar van vandaag geeft elkaar het ja-woord in een super romantische en elegante ceremonie setting, met een prachtige bloemen backdrop. Een gehele ronde boog vol met bloemen, de zogeheten ‘circle of love’, welke staat voor oneindigheid.

Live muziek op je bruiloft

Live muziek geeft direct sfeer en gezelligheid en het maakt je ceremonie een stuk persoonlijker. Maar niet alleen tijdens de ceremonie is het erg geschikt, ook tijdens de borrel of jullie diner.

Elegante tafeldecoratie

Wil jij ook een elegante tafeldecoratie die bij een kasteel bruiloft past? Door gebruik van verschillende texturen en kleurtinten, zoals de loper over het tafelkleed, creëer je een romantisch gevoel voor je tafel setting. Combineer dit met goud servies, bestek en goudkleurige kandelaars en je hebt direct een elegante diner setting met een luxe uitstraling. De bloemen en de prachtige stationery geven de finishing touch, zoals de gekrulde naamkaartjes.

Elegante kasteel bruiloft organiseren?

Heb jij er altijd van gedroomd om op een kasteel te trouwen met elegante styling? Dusty Blue leverancier Alle Gebeure heeft veel ervaring met kasteel bruiloften en kan jou hier mee helpen.

Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België Kasteel bruiloft in België kasteel bruiloft in belgië kasteel bruiloft in belgië kasteel bruiloft in belgië kasteel bruiloft in belgië kasteel bruiloft in belgië kasteel bruiloft in belgië kasteel bruiloft in belgië

 

Venue: Kasteel Leeuwergem  | Photographer: Kasia Bacq  | Videographer: Jason & Berkley Studios | Make-up & hair: Anne Van Rompay-Corestilo | Bridal dress & shoes: JB Couture Hasselt | Kimono bride, jewelry, hairpiece bride, vows booklets, ring box: Weddingdeco |  Flowers: Verde Bloemencreaties | Suit & schoes: Rutger Zantino | Stationery: Dasi | Rentals furniture: Decoratieverhuur | Silk ribbon, table runner + napkins: Lancaster & Cornish | Rings: ND JewelryLive music: Ellis Grace Wilson | Concept & planning & styling: Alle Gebeure wedding planning & styling

 

 

Trouwen op Kasteel Leeuwergem in België

share on

nederlands

/

english

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM