English

Sinds Adrienne en Niels elkaar ontmoetten is er geen dag voorbij gegaan waarop ze niet samen zijn. Ze delen een gezamenlijke passie: reizen! En het liefst de hele wereld over. Op hun vierde date vlogen ze naar Barcelona en voor date nummer twintig naar Parijs. Omdat ze beide zo gek zijn op reizen, besloten ze hun werk op te zeggen en een enkele reis naar Sri Lanka te boeken. Maar voor hun vertrek vierden ze hun elopement in Frankrijk, bij Chateau de Bouthonvilliers!

Elopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra Vonk

Trouwen bij Chateau de Bouthonvilliers

Niels komt al zijn hele leven met zijn familie in Frankrijk en het Chateau de Bouthonvilliers was dan ook de perfecte plek om de liefde met zijn Adrienne te vieren.

Voor de gelegenheid werd een subtiele styling verzorgd met bloemen van Dusty Blue bloemiste Let Love Blossom. De styling sluit volledig aan op het intieme en romantische karakter van het chateau. Het kleurenpallet bestaande uit pasteltinten met gele accenten is subtiel maar prachtig aanwezig. Zo’n authentieke locatie heeft natuurlijk ook niet veel aankleding nodig!

Bruid Adrienne droeg twee verschillende jurken. Voor de first look en ceremonie droeg zij een jurk van Riki Dalal Noya. Voor de fotoshoot en het diner koos zij voor een jurk van Tara Keely. Hierin heeft ze de hele avond gedanst onder de sterren! Iets dat Adrienne en Niels veel doen, dansen. Maar het liefst samen in hun woonkamer wanneer niemand het ziet.

Eigen trouwgeloften

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor geloften te schrijven die zij bij de ceremonie naar elkaar uitspreken. Een geweldige manier om jullie ceremonie en ja-woord extra persoonlijk te maken. Het uitspreken van jullie beloften en trouw naar elkaar maakt jullie ceremonie een onvergetelijk moment!

Niels schrijft in zijn geloften: “Dansen door de woonkamer. Jij laat me voelen wat geluk is. Als ik naar je kijk zie ik iemand staan waar ik trots op ben. Door jou ben ik mijn dromen gaan volgen. Samen onze passie delen, samen verder dromen is het enige dat ik wil.”

En Adrienne antwoordde hierop in haar geloften: “Ik ben van mening dat échte liefde onverklaarbaar is. Iets magisch, iets ongrijpbaars, iets wat geen reden kent. Maar toch wil ik er woorden aan geven omdat ik vind dat het té belangrijk is. Omdat jij té belangrijk bent voor mij.”

Overwegen jullie ook eigen trouwgeloften te schrijven voor jullie huwelijk? Graag helpen we je op weg met het schrijven van jullie geloften in drie stappen.

Maar eerst.. geniet van deze prachtige elopement gefotografeerd door Dusty Blue fotografe Alexandra Vonk!


Stationery door Dusty Blue ontwerpster Leintjes ExclusiefElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra VonkElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra VonkElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra VonkElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra VonkElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra VonkElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra VonkElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra Vonk
Bruidstaart door Dusty Blue ontwerpers Sugarlips CakesElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra VonkElopement Bruiloft Trouwen Chateau de Bouthonvilliers Frankrijk Alexandra Vonk

Fotografie: Alexandra Vonk | Styling: The Wedding Designers | Bloemen: Let Love Blossom | Trouwjurken: La Bella Blanca | Accessoires: Bruid & Beauty Shop | Locatie: Chateau de Bouthonvilliers | Bruidstaart: Sugarlips Cakes | Haar & Make-up: Bruid & beauty Nederland | Stationery: Leintjes Exclusief | Styling materialen: Perplexz | Orchideeën: Ben van der Kooij | Kimono: Girl with a serious dream | Film Lab: Richard Photo Lab

Een elopement bruiloft bij Chateau de Bouthonvilliers

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM