English

Wanneer ik een echte bruiloft uit 2020 zie vier ik een klein feestje. Want hoe mooi is het om te zien dat sommige bruidsparen zich nergens door laten tegenhouden en toch hun liefde vieren! Zo ook het bruidspaar Andreas en Katerina. Ondanks alle restricties en omstandigheden waren zij vastbesloten te trouwen en organiseerde hun Griekse bruiloft!
Zij zetten de beperkingen om in voordelen en creëerden een prachtige dag, geïnspireerd door de klassieke film “My Fair Lady”. Vier je hun dag een beetje mee?

Griekse Bruiloft Thessaloniki Trouwen Griekenland

Doorzetten ondanks de omstandigheden

Planner en stylist Phaedra vertelt: “Je hebt het waarschijnlijk al vele keren gehoord… 2020 was het jaar waarin bruiloften met vele uitdagingen werden geconfronteerd. Als wedding planners waren we er kapot van om zoveel bruiden teleurgesteld te zien, doordat ze hun plannen voor dit jaar moesten uitstellen of omdat ze volledig wilden annuleren. Dit gold gelukkig niet voor Katerina en Andreas! Zij waren niet het soort stel dat zich liet intimideren door de omstandigheden.
Integendeel, de beperkingen maakten deze bruid en bruidegom nog vastberadener. Het zou hun dag worden, hun feest, hun grote moment en ze wilden niets weten van het wijzigen van hun plannen.
In plaats van zich klein te laten maken, concentreerden ze zich op de positieve gevolgen voor hun Griekse bruiloft. Eén daarvan was “een kortere gastenlijst geeft ons de mogelijkheid om te investeren in een beetje extra schoonheid”, maar dat “beetje extraatje” was helemaal geen beetje! Het was serieus .. Doolittle!

Katerina heeft een diep romantische ziel. Zij en Andreas houden van plezier maken, nostalgie en ouderwetse charme. Ze stopten al hun inspiratie in de styling van hun bruiloft en gingen voor een decor vol dingen waar Katerina niet zonder kan. Perfecte bloemen, etherische texturen en alles waar meisjes dol op zijn! Samen bedachten we een plan dat dit gepassioneerde stel tot hun recht liet komen.”

Een Griekse Bruiloft geïnspireerd door “My Fair Lady”

“Wat is een betere inspiratie dan een favoriete klassieker; George Cukor’s “My Fair Lady”? Het kleurenpalet bestaat uit romantische kleuren als perzik, cafe latte en custard. Dit is tot leven gebracht met tulpen, tuinrozen, eustoma lisianthus, clematis, astrantia en hortensia’s. Het ontwerp omvat verfijnde botanische accenten, kalligrafie en aquarellen met details van agaat en gekleurd marmer. Gouden kandelaars met mauve spitse kaarsen en snoepgoed met bloemen en patronen. Decadente kroonluchters, aardewerk in neutrale tinten en goudomrand donkerbruin glaswerk. Alles wat een romantische bruiloft absoluut “love(r)ly” kan maken, om Eliza Doolittle te citeren!

Als klap op de vuurpijl reden Katerina & Andreas in een Ford Model A uit 1930, die knipoogt naar de esthetiek van de film en ons stel super blij maakte.
We zijn ontzettend blij om hen zo gelukkig te zien met het besluit om door te gaan met hun bruiloft! Als we een beetje advies mogen geven aan toekomstige bruidsparen, dan is het om niets jullie dag te laten bederven! Misschien kun je de hele nacht dansen… en dat zou je ook moeten doen!”

Geniet mee van deze heerlijke Griekse bruiloft!

Griekse Bruiloft Thessaloniki Trouwen Griekenland Griekse Bruiloft Thessaloniki Trouwen Griekenland Griekse Bruiloft Thessaloniki Trouwen Griekenland Griekse Bruiloft Thessaloniki Trouwen Griekenland Bruidstaart

Planning, Ontwerp & Styling: Phaedra Liakou | Fotografie: Kalampokas Fotografia | Bloemen: Maria Voudouri | Stationery: Manousenia Design | Muziek, Geluid and Licht: Nikos Xatziioannidis | Styling Accessoires: Narcissus Fine Art & MaryGro Art | Taart: Sweet Art Stories | Drankjes: Petit Camion | Desserts: The Cakery | Serviesgoed: White Lilac | Locatie: Planetarium Barestau | Haar: Cuts | Makeup: Smaro Manolopoulou

Ergens anders in de stad trouwden Theo en Marianna. Zij vierden hun Urban Chique Bruiloft in Thessaloniki!

Een Griekse Bruiloft geïnspireerd door “My Fair Lady”

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM