Wat is ons landje toch mooi en de liefde heerlijk! Wij ontvingen weer een geweldige loveshoot van Dusty Blue leverancier Wike Zijlstra. Een heerlijke loveshoot van twee mooie mensen in Friesland. Voeg daar nog eens een te schattige pup bij en wij zwijmelen weg.

Deze loveshoot vond plaats in het pittoreske Sloten in Friesland. Voor Wike één van haar favoriete plekken in Friesland, omdat zij in haar jeugd daar in de zomervakantie naar toe ging. Helaas komt zij er tegenwoordig minder vaak. Maar met veel goede herinneringen visualiseert zij altijd dat romantische beeld van een rustig, mooi en historisch dorpje. Als je daar bent, neemt het je echt een aantal decennia mee terug in de tijd.

Hier maakte zij dan ook foto’s van Anne en Jan samen met hun pup Varna. Inmiddels is Varna al een stuk groter, dus hoe leuk is het ook om dat als herinnering vastgelegd te hebben!

Ook voor Anne en Jan is deze plek speciaal. Jan werkt in de boten en ze gaan graag samen varen over de Friese meren in hun vrije tijd. Ze hebben samen een lange reis gemaakt door een paar Zuid-Amerikaanse landen en zijn vervolgens op zoek gegaan naar hun perfecte huis! Een prachtige boerderij gelegen aan het water. Als het lekker weer is stappen ze zo de boot in en Varna vindt het ook heel leuk om op het water te zijn’.

Geniet mee van deze romantische analoge beelden, ontwikkelt door Carmencita Film Lab. Wie wilt er nu niet zo’n prachtige loveshoot hebben?

Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland Een loveshoot in Friesland

Een loveshoot in Friesland

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM