Lieve bruid,

De afgelopen weken heb ik vol enthousiasme uitgekeken naar dit moment en nu is het eindelijk zo ver. Wat een eer om vandaag als de nieuwe eigenaresse van Dusty Blue mijn eerste blog te mogen schrijven!

Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en van Dusty Blue een nog mooiere en waardevolle trouwblog te maken. Een trouwblog vol fine art inspiratie en een platform waar jij als aanstaande bruid alle informatie en tips vindt die jou ondersteunen bij het plannen van jullie trouwdag.

Voor ik je iets vertel over mijn plannen voor Dusty Blue stel ik mijzelf graag even aan je voor en vertel je waarom ik aan dit avontuur ben begonnen.

Even voorstellen

Mijn naam is Sabine (29) en afgelopen september mocht ik zelf het ja-woord geven aan mijn allerliefste man. Na een intense zoektocht (huizencrisis!) vonden wij ons paleisje in Voorburg, waar we na een grote verbouwing nu samen ons nieuwe thuis en leven opbouwen.

De afgelopen zes jaar mocht ik mij als bruidsfotograaf vol liefde inzetten voor vele fantastische bruidsparen en samenwerken met de beste leveranciers. Ik maakte kennis met fine art en vond hierin het passende puzzelstukje voor mijn passie voor het creëren van schoonheid, rust en romantiek. 

Door de jaren heen deed ik professionele en persoonlijke ervaring op met de volledige organisatie van een bruiloft. Ik leerde alle do’s and don’ts, maar ontdekte pas als bruid hoe ontzettend fijn het is om samen te werken met echte professionals. Leveranciers die hun vak volledig verstaan en waar je je geen seconde zorgen om hoeft te maken. Als bruid was ik met tien dingen tegelijk bezig, maar zodra ik mijn wensen had doorgegeven kon ik het volledig loslaten en namen zij het over. En nog mooier: onze verwachtingen werden overtroffen!

Ik zal nooit vergeten dat de monden van onze gasten letterlijk openvielen toen zij binnenkwamen bij de ceremonie en ik bewonderende ooh’s en ahh’s hoorde in de ruimte waar ik stond met mijn vader. Het was onvergetelijk en nog steeds praat men na over de sfeer en details die mijn fantastische en talentvolle collega’s die dag hebben gecreëerd.

Hoewel een huwelijksdag uiteindelijk niet draait om de bloemen, de styling of de stationery, zijn het wel deze details die jullie dag helemaal compleet en onvergetelijk maken. Een bruiloft is een bijzondere, niet-alledaagse gebeurtenis die naar mijn idee op een extra feestelijke manier gevierd mag worden. 

Die extra aandacht en luxe is waar fine art in mijn beleving om draait: verfijnd, stijlvol, tijdloos, elegant en zo romantisch als jullie het zelf willen. 

Nieuwe uitdaging

Al tijdens de planning van onze bruiloft en verhuizing merkte ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Mijn liefde voor fotografie zal altijd blijven bestaan, evenals de liefde voor bruiloften en alles dat hiermee te maken heeft. Ik wist dan ook één ding zeker: ik bleef in de trouwbranche.

De seconde dat ik las dat Dusty Blue een nieuwe eigenaar zocht was mijn hart verkocht! Ik schrijf graag en ben vanuit mijn achtergrond als chemisch analist dol op het doen van research. Georganiseerd, kwaliteitsgericht en oog voor detail zijn eigenschappen die mij omschrijven en alles bij elkaar is dat wat mij uiteindelijk bij Dusty Blue heeft gebracht.

En dat avontuur gaat vanaf vandaag beginnen..

Met mijn passie voor fine art en ervaring als leverancier en bruid zet ik graag onze missie voort om jou te helpen bij het organiseren van jullie bruiloft en fine art weddings meer bekendheid te geven in Nederland en omringende landen.

De komende tijd starten we met nieuwe content en creëren we bij Dusty Blue dé plek waar jij als bruid alles kunt vinden. We verzamelen voor jou de fijnste tips en ideeën en tonen je de meest inspirerende bruiloften, producten en trouwlocaties in binnen- en buitenland. We ondersteunen jouw zoektocht naar de allerbeste leveranciers door deze voor je te selecteren en aan je voor te stellen. Graag brengen we je in contact met de fantastische leveranciers die jouw droombruiloft waar maken!

En last but definitely not least: we laten jou aan het woord; de bruid waar voor ons alles om draait. 

Wat zijn jouw vragen? Welke tips en ervaringen deel je graag met toekomstige bruiden? Waar ben jij naar opzoek en wat zie jij graag terug bij Dusty Blue? Wij willen het dolgraag weten!

Voor nu sluit ik af met het volgende: we gaan een prachtige tijd tegemoet! 

Volgende week is het Valentijnsdag en gaan we daarna langzaam het voorjaar in, gevolgd door het hoofdseizoen met vele prachtige bruiloften.
Ik hoop dat je mij een klein beetje hebt leren kennen, maar bovenal dat ik je heb gemotiveerd om ons te blijven volgen en gebruik te maken van al het moois dat wij met je willen delen. Ik kijk er enorm naar uit om van je te horen en zie je heel graag terug bij dé fine art trouwblog van Nederland en België: Dusty Blue!

Veel liefs,

Sabine

 

Fotografie: Elsa Schaddelee

Een nieuwe start van Dusty Blue!

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM