Toen wij deze heerlijk relaxte bruiloft op het strand van Thailand ontvingen, droomden wij even weg naar tropische oorden, weg uit het koude Nederland. Een relaxte bruiloft waarbij de bruidegom in korte broek liep(!), een bloemen backdrop om verliefd op te worden, details om bij te smullen en een tafelsetting vol bloemen en tropische details. Ja, deze bruiloft, vastgelegd door Saya Photography, moet je zien!

De ontmoeting

Megan en Timmy ontmoetten elkaar op een school in Japan, waar ze beide lesgeven. Gepassioneerd over hun werk delen zij hun kennis over natuur en sport. Ze houden van een uitdaging en trouwen is er één van, vooral voor twee mensen die zichzelf niet romantisch noemen. Maar wij zien daar niets van op de prachtige foto’s.

Hun visie, een relaxte bruiloft op het strand

Megan en Timmy wilden een eenvoudig huwelijk. Een relaxte bruiloft op het strand, heerlijk met de voeten in het zand, omringd door hun geliefden en dit alles in een intieme sfeer. Hun gasten kwamen van over de gehele wereld om hun liefde samen met hen op het strand in Thailand te vieren.

Megan en Timmy zijn altijd erg begaan met de maatschappij. In plaats dat het stel geschenken en cadeau’s wilden ontvangen, vroegen zij alle gasten een donatie over te maken aan een Thaise liefdadigheid instelling. Hoe lief is dat?!

Bloemen backdrop bruiloft strand

Dat wij van bloemen backdrops houden is geen geheim. Wij schreven al eerder een blog over 5 verschillende bloemen backdrops voor je ceremonie, welke je hier kunt lezen. Maar wij zijn verliefd geworden op de bloemen backdrop van vandaag! Heb jij hem al gespot? Een bloemen backdrop komt bij een bruiloft op het strand nog beter tot zijn recht en geeft je strand bruiloft direct extra romantiek. Wij weten zeker dat jullie ook zo’n bloemen backdrop willen voor je bruiloft op het strand.

Tafeldecoratie voor een strand bruiloft

Van de seating naamkaartjes, tot aan de gerechtjes en de tafeldecoratie, deze strand bruiloft heeft een tropische, gezellige, romantische sfeer!

De tafels op de patio van het Tongsai Bay Hotel bieden tijdens zonsondergang een adembenemend uitzicht over de palmbomen en het privéstrand van het hotel! Het team van The Wedding Bliss Thailand, de wedding planners, is er perfect in geslaagd om Timmy en Megan’s ideale bruiloft te creëren! Tropisch, gezelligheid en warmte! Wij dromen nog even weg……

Wil jij ook zo’n relaxte bruiloft op het strand? Wij hebben in een eerdere blogpost wat tips gegeven voor het trouwen op het strand. Deze lees je hier.

Maar geniet eerst van deze prachtige relaxte bruiloft op het strand.

Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand

Wedding Planning and Design : The Wedding Bliss Thailand | Photography : Saya Photography for Studio Ohlala |  Second Shooter : Marion for Studio Ohlala  | Film Maker : Wedding Video Thailand | Hair and Make Up : Polina Pak’s Studio  | Venue and Caterer : Tongsai Bay Hotel | Floral Designer : I am Flower | Wedding Dress : BHLDN

 

 

Een relaxte bruiloft op het strand

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM