Toen wij deze prachtige bruiloft onder ogen kregen, zwijmelden wij even weg naar verre, tropische oorden. Naar Bali om precies te zijn. Wie op Bali geweest is weet hoe bijzonder dit eiland is. Dus hoe bijzonder is een bruiloft op Bali dan wel niet? De foto’s van vandaag laten zien dat een bruiloft op Bali een droom is.

Wit gestylde bruiloft

Wie zegt dat een wit gestylde bruiloft saai is? Nee, wij vinden een bruiloft  met veel witte details elegant en luxe uitstralen. Zeker wanneer je bruiloft op een kleurrijke bestemming zoals Bali plaatsvindt, geeft al dat wit een juist wat rustiger plaatje. Het wit komt in deze bruiloft vooral terug in het witte bruidsboeket, de witte bruidstaart en de tafel decoratie. Er is gebruik gemaakt van vooral orchideeën, die de tropische sfeer benadrukken.

De bruid van deze bruiloft op Bali vertelt

“I’m just really happy that everything turned out great. We’ve been planning it for around a year, and it was everything I always dreamed my perfect wedding would be. We really can’t believe how blessed we were – we’ve learned the sunset is rarely that visible. Everyone was amazingly helpful, from our planner at Thirtha to Stepan and almost everyone involved.”

Een bruiloft op Bali

Heb jij er altijd van gedroomd om op Bali te trouwen? Willen jullie dit vieren met al jullie vrienden en familie? In deze eerdere blogpost hebben wij al eens beschreven wat er voor jullie gasten bij komt kijken als jullie in het buitenland gaan trouwen. Laat je ook inspireren door deze bruiloft op Bali die wij al eerder met jullie gedeeld hebben.

Sit back, relax, pak een kop koffie erbij en geniet van deze romantische, wit gestylde bruiloft op Bali.

Een bruiloft op BaliEen bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op BaliEen bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali Een bruiloft op Bali

Photography: Stepan Vrzala | Planning, Design & Styling: Tirtha Bridal | Dress: Pronovias & Lover   | Shoes: Gianvito Rossi  | Rings: Tiffany 

 

Een romantische, wit gestylde bruiloft op Bali

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM