Dat wij een voorstanders van verlovingsshoots zijn is geen geheim. En gelukkig zien ook steeds meer Nederlanders het voordeel hiervan in. Ben jij net zoals wij een beetje cameraschuw? Dan is een verlovingsshoot een leuke manier om comfortabeler te worden met de camera voor jouw grote dag. En je krijgt net zoals Cassidy en Scott prachtige foto’s die jij voor altijd zult koesteren.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Wij hebben elkaar voor het eerst ontmoet in San Diego, toen Cassidy junior was op de universiteit. Cassidy’s beste vriend bij de universiteit, Jon, was ook Scott’s beste vriend uit zijn oude stad. Op een dag besloot Scott Jon te bezoeken op de universiteit en toen ontmoetten zij elkaar voor de eerste keer. Daarna hielden we contact en gingen we zelfs op een roadtrip naar San Francisco met de vriendengroep, waar wij elkaar beter leerden kennen. Toen we terugkwamen uit San Francisco, besloot Scott Cassidy op een date te nemen. Aan het einde van de date verraste Scott Cassidy met 2 kaartjes voor een concert van een band waar ze allebei van hielden. Daarna hadden we officieel een relatie.

Wat bewonderen jullie aan elkaar?

Gedurende onze relatie blijven we elkaar pushen om de beste versies van onszelf te zijn. We hebben ervoor gezorgd dat we allebei hard werken om onze doelen te bereiken, maar tegelijkertijd doen we ons best om tijd met elkaar te hebben en gelukkig te zijn. We houden ervan om samen buitenactiviteiten te doen, zoals wandelen, kajakken en nieuwe plekken verkennen. Als we thuis zijn, spelen we graag bordspellen en oefenen (amateur en ongetrainde) vechtsporten.

Hoe zijn jullie verloofd?

Vijf jaar na onze eerste date, gingen we op reis naar Europa. Een van de locaties op de reis was Dubrovnik in Kroatië. We begonnen de dag met kajakken in de Adriatische Zee. Na het kajakken namen we de veerboot naar Lokrum Island om te zwemmen. Tijdens de zonsondergang begonnen we de kasteelmuren in de oude stad te bewandelen. Op een gegeven moment stopten we bij het deel van de muur met het beste uitzicht op de zee, de huizen beneden en op Fort Lovrijenac. Toen vroeg Scott mij ten huwelijk.

 

een verlovingsshoot in San Diegoeen verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego een verlovingsshoot in San Diego

Team:

Photography: Peony Park Photography | Couple: Cassidy & Scott | Calligrapher: Jackie⠀| MUA + Florist: Linzey | Gowns: Jana  and Jana Brush | Flower Field: Philip

Een verlovingsshoot in San Diego

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM