Verlovingsshoots zijn perfect om een keer te oefenen om voor de camera te staan. Veel bruidsparen vinden het toch wel spannend om de gehele dag in de belangstelling te staan en dan is er ook nog eens een fotograaf aanwezig, die alles vastlegt.

Zo ook Axel en Marie. Zij waren toch ook wel een beetje nerveus om voor een camera te staan op hun bruiloft. Ze boekten dan ook bij hun analoog fotograferende bruidsfotografe, Maitha Lunde, een verlovingsshoot die plaats vond op het strand in De Haan, België. Tijdens zo’n verlovingsshoot creëer je niet alleen mooie beelden van jou en je geliefde, maar leer je ook je fotografe beter kennen. Prachtige duinen en een magische zonsondergang zorgden voor een prachtige foto’s.

Een verlovingsshoot op het strand in De Haan, België

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM