Vandaag laten wij je een heerlijke kleurrijke verlovingsshoot zien tussen de rozen, vastgelegd door Dusty Blue leverancier Wike Zijlstra. Lees snel meer over Wiebe en Melissa en kom erachter waarom ze juist op deze plak hun verlovingsshoot hielden.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Een vriend van Wiebe had een relatie met een vriendin van Melissa. Zij probeerden ons te koppelen, maar daar wilden wij in eerste instantie niets van weten en dus lieten zij dit los. Nadat wij elkaar hadden ontmoet bleek het inderdaad wel heel goed te klikken. Na elkaar op meerdere borrels gesproken te hebben en een avond spontaan samen te hebben gedanst, sloeg de vonk over. Vervolgens uren chatten via Facebook (terwijl Wiebe eigenlijk moest studeren) resulteerde in onze eerste date.

Kleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozen

Wat bewonder je aan de ander?

Melissa: de eerlijke nuchterheid van Wiebe en zijn ambitie: hij weet wat hij wil en werkt daar keihard voor. Daarbij zal hij altijd eerlijk zijn en nooit iets zeggen alleen maar omdat ik dat graag wil horen. Ook is Wiebe zijn nuchterheid iets waar ik nog steeds van leer. Zelf ben ik een emotioneel type waardoor ik soms wat overspoeld wordt. Dat Wiebe zo nuchter is, helpt om mij dingen van een andere kant te zien en zorgt ervoor dat ik op die momenten weer met beide benen op de grond terecht kom. Daarbij hou ik van zijn humor en zijn gekke dansjes.

Wiebe: Eén van de dingen waar ik bij Melis op gevallen ben, is haar emotionele kant. Niet alleen omdat ze anderen goed aan kan voelen en met hen meeleeft, maar ook de manier waarop ze daardoor dingen echt kan beleven. Door haar ogen kan ik die dingen dan soms ook op een andere manier zien, waardoor ik er meer van kan genieten.

Kleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozen

Wat zijn liefdeslessen die je tot nu toe hebt geleerd?

Zorg ervoor dat je altijd een team blijft, ook als je het even niet met elkaar eens bent. Eén kus is geen kus. Lach, dans en wees lief.

Waar raakten jullie verloofd?

Wiebe heeft Melissa als verrassing een weekend meegenomen naar Londen op de dag dat wij 80 maanden samen waren. Wiebe stippelde een route door Londen uit die eindigde in Queen Mary’s Rose Garden in Regent’s Park. Daar vroeg Wiebe, op een bankje omringd door rozen, Melissa met heel veel lieve woorden ten huwelijk.

Kleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozenKleurrijke verlovingsshoot tussen de rozen

 

Een verlovingsshoot tussen de rozen

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM