YEAH! Afgelopen dinsdag was het allereerste Netwerkevenement van Dusty Blue voor leveranciers uit de trouwbranche. Het was een prachtig feest en nog zoveel mooier dan ik ooit had durven dromen! Met het organiseren van een evenement (of het nou voor leveranciers – of wellicht ook in de toekomst voor bruidsparen!) vind ik het zo fijn wanneer de styling klopt. Ik hou ervan wanneer je mensen echt ziet genieten, onder andere omdat ze zich in de watten voelen gelegd. Maar voor zo’n styling heb je leveranciers nodig die snappen wat jij voor ogen hebt en je dromen zelfs nog overtreffen. En dat hebben al deze leveranciers STUK VOOR STUK gedaan. Ik kan al deze toppers echt van harte aanbevelen voor jullie bruiloft!

Eline van Feline Wedding heeft de styling in handen genomen en wat heeft ze het mooi gedaan. Wanneer je allemaal leveranciers hebt die hun steentje bijdragen, is het natuurlijk wel ontzettend belangrijk dat het als een geheel overkomt. En dat kan deze dame als geen ander. Ik ben zo onder de indruk van alles wat Eline heeft weten neer te zetten. Deze vrouw gaat echt ‘the extra mile’ om te zorgen dat jullie droom beeld tot uiting komt! Lieve Eline – DANKJEWEL!

Tijdens het evenement mochten we genieten van live muziek van Jafeth en Sifra. Ze vormen de basis van JES Music en zijn samen ook nog een stel. En wanneer ze dan een nummer zingen (wat jullie in de video kunnen horen) en ze elkaar daarbij diep in de ogen aankijken, dan snap je dat er wat vrouwen waren die even een beetje moesten slikken. ūüėČ Wat een talent hebben deze twee mensen en wat lijkt het me prachtig om hier tijdens je ceremonie / kerkdienst / feest van te mogen genieten!

Wat ook nog ontzettend leuk was, was dat Geeske van LaLettre Kalligrafie ter plekken ging kalligraferen. Geeske is nu zo’n jaar bezig en wellicht nog niet zo goed bij jullie bekend, maar WAT een talent! Wanneer je opzoek bent naar een echte elegante (trouw)kaart – she’s your way to go!

En wanneer we dan tijdens het feest ook nog mogen snoepen van de overheerlijke taarten van Sweet Charlotte, mochten genieten van alle hapjes en drankjes verzorgd door Limerence Styling & de schitterende bloemen van Edenique de show stelen, dan snap je waarschijnlijk wel dat we met elkaar ontzettend hebben genoten en ik een beetje op een roze wolk liep, haha. ūüėČ

Want wat was het een feestje! Geniet mee met de foto’s van mijn lieve vriendin en top fotografe Raisa Zwart, de preview van de video van Esther van Kleine Verhalen Videografie, de vlog van Claimy van The Wedding Department.

Oh ja én deel ik onderaan deze blog nog heel leuk nieuws!!

 

Leveranciers
Hosting Dusty Blue | Styling + rentals Feline Wedding & Events | Foodstyling Limerence Styling | Live muziek JES music | Foto’s Raisa Zwart Photography | Video Kleine Verhalen Videografie | Cakes Sweet Charlotte | Flowers Ed√©nique Floral Design | Kalligrafie La Lettre Kalligrafie | Gouden kaarsen + servies¬†Velvet Green | Haar & make-up Marianne Roza voor The Beautiful Bride Company

 

 

 

Zoals ik hierboven al noemde heeft de lieve Claimy van The Wedding Department¬†tijdens de twee evenementen van deze dag (’s morgens gaf ik samen met mijn partner-in-crime Raisa Zwart ook nog The Breakfast Sessions van The Confetti Collective) gevlogd en wat is het leuk om dat terug te zien! Ik kon het niet laten om deze ook even met jullie te delen. Geniet ervan!

 

 

En dan.. LAST BUT CERTAINLY NOT LEAST! Tijdens deze netwerkborrel maakte ik ook ontzettend leuk nieuws bekend Рwat ik ook heel graag met jullie wil delen!

Claimy wordt hoofdredacteur van Dusty Blue!

Ik ben hier zó blij mee! Ik denk dat Claimy echt een hele waardevolle toevoeging is aan Dusty Blue en dat ze als geen ander er voor kan gaan zorgen dat de content die op dit platform komt nog beter en sterker gaat worden! We delen dezelfde visie en ik kan niet wachten om te zien hoe haar vele talenten tot uiting gaan komen bij Dusty Blue. Op naar nog meer inspiratie voor jullie bruiloft!

Let’s give her a warm welcome!! <3

 

Let me know: Zouden jullie als toekomstig bruid en bruidegom er blij van worden om bij zo’n gestyld evenement aanwezig te kunnen zijn?

xo Elsa

Het eerste Dusty Blue evenement!

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgi√ę 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM