We zien steeds vaker dat bruidsparen hun eigen invulling aan hun dag geven en steeds meer tradities laten voor wat die zijn. Veel bruidsparen kiezen voor een intieme bruiloft met alleen hun dierbaarste vrienden en familieleden. Hoe persoonlijker en intiemer kun je het hebben, dan om met z’n tweeën er van door te gaan voor een elopement.  Om elkaar het ja-woord te geven in een super romantische setting.

Bruiloft met Lavendel thema

Lavendel, de heerlijke geuren en de prachtige paarse kleuren. Lavendel is een thema waar steeds vaker voor wordt gekozen tijdens een bruiloft. Wij snappen helemaal waarom. Je waant je direct in Frankrijk of Italie.

De bruiloftshoot van vandaag laat een intieme, persoonlijke, organic elopement zien, een echte lavendel bruiloft. Spontaan elkaar het ja-woord geven in een eenvoudige, elegante en natuurlijke omgeving. Wat is romantischer om dat in een veld vol lavendel te doen tijdens zonsondergang?

Alle elementen van deze shoot zijn samengebracht met een duurzame, seizoensgebonden en lokale esthetiek in gedachten. Zelfs de bruidsjurk is een  linnen jurk in plaats van een grote, traditionele bruidsjurk.

En in plaats van een bruidstaart om hun elopement te vieren, koos dit stel ervoor om samen lavendel-ijs te delen, dat daar op de boerderij werd gemaakt.

Eigen bruiloftgeloften

Zo’n 70% van de bruidsparen spreken hun eigen geloften tegen elkaar uit tijdens de ceremonie. Hoe mooi is het om jullie handgeschreven geloften te schrijven op prachtig handgemaakt papier, gebonden met linten. De enige getuigen van deze elopement waren de lavendelbloesems en een schattige kleine boerderijkat. Eenvoudige, mooie perfectie. 🙂

En? Ben jij geïnspireerd door deze heerlijke lavendel bruiloft?


Photography and Creative Direction: Maru Photography  | Floral Design: Dafiori DesignFloral Growers: Dafiori Design  and Blooming Bloomers | Dress: Magic LinenVenue: Tuscan Farm Gardens   | Make Up and Hair and Model: Olga Loy Basket: Pink River Co  | Calligraphy: Liza Child | Custom Earrings: Juvelisto  

Een elopement met een lavendel thema

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM