Let Love Blossom

Magical wedding flowers for romance lovers and natural beauty seekers.
Uitgeroepen in 2017 tot beste bruidsbloemist/stylist van NL
www.letloveblossom.nl

Gemiddelde uitgave
€1000,-

Foto: Jasmijn Brussé Fotografie 

Wij geloven in échte liefde, so let love blossom darling! 

Voor een persoonlijke en relaxte bruiloft, waarbij aan elk detail gedacht is, vertalen we jullie love story graag in prachtig bruids bloemwerk. Ook van de voorbereidingen maken wij een feestje. We zijn gevestigd in Moordrecht, maar leveren door het gehele land en reizen zelfs door Europa voor prachtige destination weddings!

We hebben we een diepe liefde voor prachtige pasteltinten, natuurlijk licht, adembenemend mooie dromerige details en bijzondere bloemen! We creëren romantische, speelse boeketten en decoraties met een magische touch! Gift by Nature wedding flowers kan op bloem- en styling gebied alles voor jullie bruiloft verzorgen!

"Van Let Love Blossom zag ik altijd al fantastische decoraties langs komen en daarom wist ik voor onze bruiloft gelijk waar ik moest zijn. Ze bleken niet alleen mooie bloem-styling te verzorgen maar ook nog eens een heel leuk team meiden te zijn. Ze dachten mee, kwamen met leuke vernieuwende ideeën en bleven zeer geduldig als onze plannen weer eens wijzigden. Ik heb oneindig veel complimenten gehad op onze grote dag over hun werk, alles was boven verwachting mooi ! Het sloot perfect aan bij onze persoonlijkheid en ze hadden er alles aan gedaan om onze droom te verwezenlijken. Gift by Nature is persoonlijk, warm, professioneel, getalenteerd en betrouwbaar, ik raad het iedereen aan!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Nathalie Fasé
info@letloveblossom.nl
Dorpsplein 11a 
2821 AS Stolwijk

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue