Jasmijn Brussé Fotografie

Fine Art bruidsfotogaaf met een hart voor intieme bruiloften vol liefde en details.
Romantisch, puur & tijdloos.
www.jasmijnbrusse.nl

Prijs vanaf
€ 1495,- voor 6 uur

 

Sinds 2012 volg ik mijn hart en doe ik wat ik het liefste doe; jullie prachtige bruiloft fotograferen. Een dag waarin jullie de liefde gaan vieren en bezegelen, samen met degene die je lief zijn. Een dag vol emoties, geluk, mooie aankleding en locaties en natuurlijk heerlijk eten. Ik vind het een eer, iedere keer weer, om deze speciale dag voor jullie vast te leggen. Foto’s vol herinneringen te maken. Foto’s, die het verhaal van jullie liefde vertellen.

"Wij waren ontzettend blij dat Jasmijn onze fotografe was! Wij vonden het erg fijn met haar, het was gezellig en eigenlijk voelde ze een beetje als een vriendin! Tegelijkertijd is Jasmijn professioneel, heeft oog voor detail, en door haar relaxte houding voelden wij ons op ons gemak. De foto’s zijn precies geworden zoals we gehoopt hadden, zo mooi! Heerlijk om weer even weg te dromen over onze bruiloft.."

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

info@jasmijnbrusse.nl
Troelstrastraat 48
2841 CP Moordrecht

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue