Marielle Kokke Fotografie

 

Fine art bruidsfotograaf. Gek op de liefde en reizen.
www.mariellekokkefotografie.nl

Prijs vanaf
€ 1495,- 

Gemiddelde uitgave
€ 1850,-

 

Foto: Alexandra Vonk

Prachtige , natuurlijke en lichte foto’s in een romantische setting passen goed bij mij. Niet te geposeerd, maar juist de schoonheid en het karakter van het bruidspaar op een ongedwongen manier vastleggen. Vertrouwen is hierbij heel belangrijk en ik zorg er dan ook voor dat jullie je op je gemak voelen. En dit zie je dan ook terug in de foto’s. Met liefde leg ik deze bijzondere momenten vast.

"Wat zijn wij blij dat we jou als fotograaf hebben gehad op onze bruiloft! Vanaf het eerste gesprek waren we erg enthousiast geworden over jouw werk en lieve persoonlijkheid. Tijdens de voorbereidingen was de communicatie duidelijk en was je betrokken en behulpzaam. Ik kreeg van alle gasten al complimenten hoe leuk je als persoon bent en hoe effortless je opgaat tussen de gasten. En als je zelfs Jef kunt laten poseren moet je wel echt een topper zijn! De preview foto's zijn al helemaal gaaf, ben zo benieuwd naar de rest. Bedankt om onze speciale dag in beeld te brengen."

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Marielle Kokke
info@mariellekokkefotografie.nl


Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

De duinen bij Bloemendaal zijn oneindig, je kunt zo ver kijken als je kunt en alleen nog maar duinen zien. Een heerlijke locatie waar de fotografiestijl van fotografe Marielle Kokke helemaal tot zijn recht komt. Licht, romantisch en elegant zijn drie woorden wat zij graag in haar beelden terug wilt laten komen. Met deze shoot,…

Read the Post

Als analoge fine art bruidsfotograaf houd ik van liefdesverhalen die vertaald worden naar mooie beelden. Als eigenaar van Dusty Blue vind het heerlijk om alle bruidsparen met dit mooie platform te mogen inspireren.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media