Wit Photography

Fun fine art wedding photography for travel lovers, expats and explorers
wit-photography.com

Prijs vanaf
€1800,-

Gemiddelde uitgave
€2468,-

Foto: Aline Bouma

Volgens Renate is het allerbelangrijkste op een bruiloft dat het bruidspaar en hun gasten een epische dag hebben. Ze moet er dan ook niet aan denken om jullie lastig te vallen met poseren wanneer jullie een stuk taart in elkaars mond aan het proppen zijn. 90% van haar fotografie is daarom journalistiek maar wel met een fine art afwerking. Ook alle  details van jullie dag (zoals b.v. bloemen of styling) legt ze zo veel mogelijk op de fine art manier vast.

Haar foto’s waren te zien op de landelijke tv en in publicaties als Libelle, BeauMonde, Bruid & Bruidegom Magazine en Rock My Wedding. Het gelukkigst wordt ze van de bruidsparen die haar de eer geven hun intieme bruiloft op de mooiste plekjes in Europa vast te leggen. Daarom zijn kleinere bruiloften in het buitenland haar specialisme.

“THANK YOU SO MUCH! I LOVE these and it brings back SO many memories <3 THANK YOU!” -Amanda

“Wauw Renate, we waren even sprakeloos: wat zijn ze mooi. Ik had nu al tranen dat word straks alle tissues bij elkaar vinden” -A&K over hun preview

In een interview met Bruid Magazine verteld Harm: “We hadden zo’n goede klik met Renate dat ze gewoon één van de gasten was. De foto’s zijn dan ook heel mooi geworden!”

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Renate van Dijk
info@wit-photography.com
Wit Photography heeft kantoren in
Scheveningen & Londen.

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Uitgelichte artikelen
Uitgelichte artikelen

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue