The Beautiful Bride Company

Bruidskapsel, Bruidsmake-up, opsteekkapsel, trouwdag, proefsessie, haaraccessoires, bruid, bruidsstyling, bruidsaccessoires, bruidsgasten, bruidegom 
www.beautifulbridecompany.nl

Prijs vanaf
€325,-

Foto: Elsa Schaddelee Photography

Wij verzorgen graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis door heel Nederland en Belgie op één van de mooiste dagen van jouw leven. Wij werken met een vast eigen team van professionele bruidsstylisten met veel ervaring! Wij staan voor het leveren van een zeer hoge kwaliteit door heel Nederland en België. Wij doen er alles aan om jou te laten stralen op de mooiste dag van je leven. Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou!

"Een professioneel bedrijf met een duidelijke website: je weet wat je aan ze hebt en dat maken ze meer dan waar. De contactmomenten vooraf gaven me al een goed gevoel en de proefsessie met mijn styliste was superleuk en gezellig. Ze denkt enorm goed met je mee en neemt de nodige tijd. Geen moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld en ik had nooit gedacht dat ik er zo mooi uit kon zien, wauw! Ook op onze trouwdag zelf heeft de styliste mijn haar en make-up gedaan. Het is super om de dag zo te mogen beginnen. Zowel mijn kapsel als de make-up heeft de hele dag goed gezeten en heb er vele complimenten over gehad. Bedankt!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Marianne Roza
info@beautifulbridecompany.nl
Jan Pieterszoon Coenlaan 20
3131NJ Vlaardingen

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Naast dat ik eigenaresse ben van  The Confetti Collective ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media