Op een half uurtje rijden onder Parijs ligt het negentiende eeuwse Chateau de Santeny. De sprookjesachtige torentjes, lichte kamers en groene omgeving bieden alles dat nodig is voor een romantische bruiloft!
Het is op deze prachtige locatie dat Sarah & Jason elkaar hun ja-woord gaven. En Dusty Blue fotografe Chymo & More was erbij om deze liefdevolle dag vast te leggen. Een dag met een knallend einde!

Chateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & More

De bruiloft van Sarah & Jason bij Chateau de Santeny

Fotografe Chymo vertelt: “De bruiloft van Sarah & Jason bij Chateau de Santeny is een absoluut sprookje! Het chateau ligt net onder Parijs en heeft een heel elegante en ouderwetse charme. De first look van het bruidspaar vond plaats onderdaan de prachtige trap in de grote hal. Een perfect begin van de dag!
De twee waren de hele dag door aan het giechelen en zoenen, wat mijn werk als fotograaf super gemakkelijk maakte. Met hun familie en vrienden uit Hong Kong en het Verenigd Koninkrijk vierden ze een spectaculair maar intiem feest op deze warme zomerdag. Ik zal Sarah’s tranen tijdens het uitspreken van de geloften nooit vergeten. En ook hun stevig vastgehouden handen tegen de heldere hemel verlicht door vuurwerk niet!”

Een styling met bordeauxrood en gouden details

Als hoofdkleur voor de styling van deze bruiloft het team van Dream Weddings Europe gekozen voor prachtige pioenrozen in een rijke bordeauxrode kleur. Deze intense kleur is gecombineerd met zachtroze, ivoor, perzik en gouden accenten. Het kleurenpalet is prachtig gebruikt bij alle elementen van de bruiloft! Van de weelderige ronde backdrop bij de ceremonie tot het bruidsboeket. Ook de tweelaagse bruidstaart is gedecoreerd met gewaagde bordeauxrode suikerbloemen. En voor het diner zijn bordeauxrode servetten en mooie lage centerpieces met bordeauxrode pioenrozen gecombineerd met zachte perzikkleurige tafelkleden op de lange dinertafels.

Onderaan deze blog vindt je het moodboard dat je kunt downloaden of pinnen ter inspiratie voor jullie eigen bruiloft met een bordeauxrood kleurenpalet!

Chateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & MoreChateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & MoreChateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & MoreChateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & MoreChateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & MoreChateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & MoreChateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & MoreChateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & MoreChateau de Santeny Trouwlocatie Frankrijk Trouwen in Frankrijk Chymo & More

Download of Pin dit moodboard voor een bordeauxrode bruiloft met gouden details!

Dusty Blue Moodboard Bruiloft Bordeauxrood met Gouden details Chymo & More Photography

Fotografie: Chymo & More Photography | Planning & Styling: Dream Weddings Europe | Videografie: Happy-Films | Bloemen: Decorelle | Trouwjurk: Liz Martinez | Bruidstaart: Cakes by Meri | Schoenen: Jimmy Choo | Catering: Lubre Receptions | Haar & Make-up: Kayan’s Makeup Paris | Locatie: Château De Santeny | Verhuur: Options | Vuurwerk: Fetes & Feux

Meer Trouwlocaties in Frankrijk

Frankrijk biedt de meest prachtige en romantische kastelen en landhuizen. Daarom maakte Dusty Blue een lijst met favoriete trouwlocaties in Frankrijk!

Franse bruiloft bij Chateau de Santeny met vuurwerk finale

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM