Trouwen op het platteland. Nederland heeft genoeg mooie uitgestrekte weilanden met prachtige vergezichten. Wil jij ook trouwen op het platteland, maar ben je bang dat je bruiloft snel een “boeren bruiloft” (niks ten nadele van dit woord) wordt? Deze inspiratie fotoshoot, die wij ontvingen van Dusty Blue leverancier Wike Zijlstra, laat zien dat je ook glamorous kunt trouwen op het platteland.

Trouwen op het platteland

Bij trouwen op het platteland denken mensen al snel aan kaplaarzen, paard en wagen, hooibalen, picknicktafels en houten schuren. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. De foto’s van vandaag laten zien dat je met de juiste styling, wel rekening houdend met de omgeving waar de bruiloft plaatsvindt, je ook echt een romantische, elegante, fine art bruiloft op het platteland kunt creëren.

Styling bruiloft platteland

Wil jij ook zo’n romantische bruiloft op het platteland met een tikkeltje glamour? In de styling van vandaag is vooral gebruik gemaakt van neutrale kleuren in een zacht kleurenpalet. Door het gebruik van verschillende texturen, en vooral zachte en soepele stoffen, wordt er meer diepte en elegantie gecreëerd. De tafel setting is clean en neutraal gehouden, want de echte eye catcher hangt boven de tafel. Een prachtige statement stuk waarin het landelijke van het platteland terug te vinden is op een fine art manier.

Veldbloemen boeket bruiloft platteland

Wat voor boeket past er nu bij een bruiloft op het platteland? Een los boeket bestaande uit veld bloemen, vastgebonden door lang lint, past perfect wanneer je gaat trouwen op het platteland. En laat er nu net een prachtig bloemenveld aanwezig zijn bij de locatie van vandaag!

Glamorous trouwen

Waardoor krijgt deze plattelands bruiloft nog meer een glamorous tintje? Door de smoking van de bruidegom. Een smoking staat elke man geweldig en heeft een chique en tijdloze uitstraling. En heb je de prachtige headpiece van de bruid al gezien? Dit geeft het opgestoken bruidskapsel direct meer glamour. De prachtige fine art trouwkaarten set geeft heel goed de sfeer van de dag aan en past precies in het kleurenpalet van deze bruiloft.

En? Wil jij na het zien van deze beelden ook glamorous trouwen op het platteland? Wij houden van deze plattelandse glamour!

Glamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het plattelandGlamorous trouwen op het platteland

Photography:  Wike Zijlstra Photography    | Mentor: Belle and Beau Photography  | Floral design: Firenza Flowers  | Styling: L27 Weddings  | Stationery: Bureau Design  | Linen & silk: The Natural Dyeworks  | MAUH: Victoria Farr | Gown: Cherry Williams London | Veil & headpiece: Agnes Hart  | Cake:  Poppy Pickering Cakes  | Venue: Holme Flower Farm

 

 

Glamorous trouwen op het platteland

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM