Je hebt al het één en ander geregeld voor je bruiloft. De locatie is geboekt, je hebt ‘ja’ gezegd tegen dé jurk, maar je bent nog op zoek naar de finishing touches om je look helemaal af te maken. Een echte haartrend voor bruiden is de knot en daar kun je alle kanten mee op! Wij geven je een aantal voorbeelden van toffe haarstijlen die je look helemaal afmaken.

Foto Alexandra Vonk | Haar The Beautiful Bride Company


Lage updo

Ga je voor een bohemian look en heb je halflang tot lang haar, dan is een lage updo echt iets voor jou. Deze warrige knot met loshangende plukjes is elegant en stijlvol, maar niet té chique. Met een bijpassende haarpin maak je deze look helemaal af.

Foto Anouschka Rokebrand | Haar The Beautiful Bride Company

Ga voor vlechtjes

Nee, niet de Pipi Langkous vlechten, maar een trendy combinatie van vlechten met een knot. Vlechtjes zijn super leuk en maken je kapsel speels en jong. Deze elegante look past perfect bij een romantische jurk en kun je eventueel afstylen met een zelfgemaakte bloemenkrans.

Foto Anouschka Rokebrand | Haar The Beautiful Bride Company

Asymmetrisch

Heb je een iets ronder gezicht, dan past een asymmetrische knot zeker bij jouw gezichtsvorm. Met een zijscheiding en een schuine lok kun je alle kanten op en maak je je ronde gezicht optisch slanker.

Foto Elisabeth van Lent | Haar The Beautiful Bride Company

Just be classy

Ga je voor de wat klassiekere stijl, dan kun je de knot juist strakker trekken zonder loshangende plukjes. Je kunt ervoor kiezen om geen haarpin te gebruiken en de knot heel clean te houden. Ook is het mogelijk om het haar bij de kruin iets omhoog te trekken waardoor het kapsel iets minder strak en wat luchtiger wordt.

  

Heb je na het lezen van deze blog ideeën opgedaan en wil je de perfecte hairstylist vinden die deze hairdo naar jouw wensen kan creëren? Neem dan gauw een kijkje bij onze favoriete leveranciers.

 

 

Haartrend voor bruiden; de knot!

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM