Dat wij natuurlijk de beste fine art leveranciers vertegenwoordigen voor jouw bruiloft is geen geheim! Fine art leveranciers waar wij 100% achter staan en waarvan wij weten dat jullie als bruidspaar in goede handen zijn. Wanneer onze leveranciers nieuwe producten op de markt brengen dan willen wij dat natuurlijk heel graag met jullie delen. En razend enthousiast zijn wij over de nieuwe handgemaakte zijden linten van Dusty Blue leverancier La Lettre Kalligrafie.

La Lettre Lint

La Lettre lint is een creatieve samenwerking tussen de zussen Erika en Geeske en ontstaan uit gedeelde liefde voor prachtige kleuren, materialen en styling. De zijden linten waren al beschikbaar voor wedding planners, stylisten en fotografen. En sinds deze week zijn ze ook voor jou beschikbaar! Op de website start La Lettre Lint met een aantal topkleuren, die afgelopen jaar favoriet waren. In de loop van de tijd zullen zo nu en dan kleuren gelanceerd worden die passen bij het seizoen of waar veel vraag naar is.

Het ontstaan van La Lettre Lint

Geeske kreeg als stationery designer steeds meer vraag naar zijden linten. Meerdere keren bestelde ze deze uit Amerika terwijl ze wist dat zij en haar zus de kennis en capaciteit hadden om ze zelf te vervaardigen en te leveren. Na veel onderzoeken en testen is de kwaliteit zo goed dat ze er nu klaar voor zijn om Nederland warm te krijgen voor dit prachtige fine art product.

De komende tijd zal hun shop worden uitgebreid met meer kleuren en meer materialen voor bruiloften zoals tafellopers en servetten. Alles van 100% zijde.

Waarvoor gebruik je zijden linten?

Zijden linten maken heel veel dingen net even mooier. Huwelijksuitnodigingen worden extra chique met een smaller lint; van je bruidsboeket maak je een regelrecht eye-catcher met lange, brede stroken. Maar ook als finishing touch in een flatlat styling, of als ultiem cadeaulint; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Erika en Geeske:

” Al van jongs af aan zijn wij beide continu bezig om mooie dingen te creëren en doen dat nu ook in ons dagelijks werk in de interieur- en trouwbranche. Gebundeld in La Lettre linten zijn onze passie voor schoonheid en ervaring van de jaren, die hebben geleid tot een collectie luxueuze en verfijnde linten, gemaakt van 100% zijde. Alle zijden linten worden met liefde door onszelf met de hand geverfd, gerafeld, geperst en gerold, in het atelier in Apeldoorn.

Heel trots zijn wij, dat we deze prachtige producten voor de Nederlandse markt mogen creëren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze zijden linten een droom zijn om mee te werken en hopen dat jij dit ook mag ervaren”.

Geniet mee van de prachtige foto’s die gemaakt zijn door fotografe Sabine Nobbe.

Handgemaakte zijnde linten van La Lettre Kalligrafie Handgemaakte zijden linten van La Lettre Kalligrafie Handgemaakte zijden linten van La Lettre Kalligrafie Handgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre KalligrafieHandgemaakte zijden linten van La Lettre Kalligrafie

Lint: La Lettre Lint | Photography: Sabine Nobbe | Styling: Puravie interieur | Bloemen: Puravie trouwen

Handgemaakte zijden linten van La Lettre Kalligrafie

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM