English

Op ongeveer een uurtje rijden vanaf Parijs ligt het historische Chateau de Bouthonvilliers. Gelegen op een klassiek landgoed in Dangeau is dit een geliefde trouwlocatie onder bruidsparen en trouwleveranciers. Je ziet Chateau de Bouthonvilliers dan ook regelmatig terugkomen in onze artikelen!

Haute Couture op Chateau de Bouthonvilliers

Eén van onze favoriete bruidsfotografen Wike Zijlstra fotografeerde de Franse authenticiteit van Chateau de Bouthonvilliers in een stijlvolle editorial. Hierbij werd het kleurenpalet perfect afgestemd op het Chateau. Het gevoel van haute couture ontstaat door aardse kleuren die zijn gecombineerd met opvallende witte en zwarte tinten. Samen vormen ze een prachtig contrast met een zeer luxe en klassieke uitstraling.

Wike vertelt: “Chateau de Bouthonvilliers heeft veel ruimte om buiten trouwen, met overal mooie plekjes om te fotograferen. Deze shoot is voor de bruid die op zoek is naar een editorial look; ofwel haute couture. Deze invloeden zijn verwerkt in de lichte tule strik met polka dots en de gedetailleerde top van de jurk.
Het bruidsboeket is ontworpen door Janna Brown. Een heel getalenteerde bloemist die haar tijd doorbrengt verdeeld tussen Parijs en haar geboorteplaats Nashville, VS. Ze laat zich inspireren door de natuur, waardoor haar boeketten een heel natuurlijke en organische vorm hebben. Kalligrafe Shasta Bell verzorgde de stationery voor deze bruidsinspiratie shoot. Ook een echte vakvrouw! Voor een luxe uitstraling koos ze ervoor goudfolie te verwerken in haar ontwerp.”

Chateau de Bouthonvilliers Wike Zijlstra Dusty BlueChateau de Bouthonvilliers Wike Zijlstra Dusty Blue Bella Belle ShoesChateau de Bouthonvilliers Wike Zijlstra Dusty Blue Bella Belle ShoesChateau de Bouthonvilliers Wike Zijlstra Dusty Blue

Fotografie: Wike Zijlstra Photography | Workshop: Katie Nicolle Photography | Planning & Styling: Vivian Lyttle | Bloemen: Janna Brown Design | Haar & Make-up: Bespoke Beauty | Stationery: Shasta Bell Calligraphy | Locatie: Château de Bouthonvilliers | Sluier & Accessoires: Blair Nadeau | Ringen: Aimee Kennedy | Jurk: Julie Vino | Schoenen: Bella Belle Shoes | Stylingborden: Locust Collection

Meer over het Chateau

Chateau de Bouthonvilliers is al meer dan tweehonderd jaar in het bezit van dezelfde familie. Vandaag de dag wordt je warm welkom geheten door graaf Edouard en zijn vrouw Alexia. Chateau de Bouthonvilliers is de perfecte plek voor bruidsparen die een authentieke en intieme trouwlocatie in Frankrijk zoeken.
Wil je meer zien van het Chateau? Bekijk dan de elopement van Adrienne en Niels of de romantische loveshoot aan het zwembad, met Wouter en Kelly.

Ook vertellen we je meer over Chateau de Bouthonvilliers in Trouwlocaties in Frankrijk.

Haute couture bruidsinspiratie op Chateau de Bouthonvilliers

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM