Zet een fantastische fotograaf op een adembenemende plek als Santorini en je krijgt onderstaande beelden. Jasmijn Brussé leverde deze foto’s van haar eigen huwelijksreis aan en wauw, wat een beelden om bij weg te dromen… Wij wilden graag meer weten en stelde haar daarom een aantal vragen!

Waarom hebben jullie gekozen voor Santorini als bestemming voor jullie huwelijksreis?
Wij hebben voor Santorini gekozen omdat deze bestemming ons zo mooi en romantisch leek. Niets was minder waar! Santorini heeft alle ingrediënten voor een heerlijke huwelijksreis. Het is er altijd heerlijk weer, er hangt een relaxte sfeer en je kunt er zo lekker eten! We wilden de architectuur weleens met onze eigen ogen zien. Witte huizen, blauwe koepeltjes, en wauw die kust, zo mooi!

Kun je Santorini in een aantal korte woorden omschrijven?
Intiem, gezellig en romantisch. Altijd lekker weer, relaxed, prachtige architectuur en natuurlijk zon, zee, strand en lekker eten.

Heb je culturele verschillen gemerkt? Iets geks meegemaakt?
De sfeer! Zo relaxed, geen haast, alles rustig aan. Dat vonden wij een groot verschil tussen ons Nederlanders en de Grieken ;). Dat hield ook wel eens in dat we wat langer moesten wachten op ons eten, maar aangezien we de tijd hadden was dit voor ons geen probleem.

Welke tip heb je voor reizigers die voor het eerst naar Santorini gaan?
Je kunt Santorini goed zelf ontdekken door een auto of een quad te huren, daarnaast worden er ook veel excursies begeleid door een gids. Wij hebben voor beide gekozen omdat we geïnteresseerd waren in de geschiedenis van het eiland. Onze beste tip is om een quad te huren en lekker rond te rijden op het eiland. Er zijn zoveel mooie plekjes die je kunt ontdekken en die je niet ziet wanneer je met een auto rijdt. Heerlijk die vrijheid! Santorini is behoorlijk toeristisch, dus ik zou ook zeker aanraden om niet in het hoogseizoen te gaan maar ergens in september of oktober.

Wat was jullie favoriete moment tijdens de huwelijksreis?
Samen genieten van de adembenemende zonsondergangen die Santorini heeft. Zo mooi!

Wat was de leukste activiteit die jullie gedaan hebben?
De wijnproeverij! Wij zijn dol op lekkere wijntjes drinken. Maar ook samen op de quad het eiland ontdekken en lekker op het strand liggen en in de zee zwemmen. Ik kan niet kiezen!

Het romantische Santorini

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM