Veel bruidsparen kiezen er voor om in de lente te trouwen, maar vergeet ook vooral niet het mooie herfst seizoen. De natuur heeft een kleurenpalet van warme dieprode, gele en oranje tinten die een prachtige achtergrond vormen voor jullie bruiloft. Trouw je in de herfst? Dan mag je de inspiratie shoot van vandaag absoluut niet missen! Deze heerlijke bruiloft inspiratie  heeft een ‘Old World’ thema, bedoeld om wat van de ouderwetse flair van Europa te laten zien. Met hulp van styliste Nailia van Best Day Ever Events werd de visie van Amerikaanse Fine Art fotografe Audra Wrisley tot leven gebracht. Het kleurenpalet van dieprode tinten met grijze en blush accenten paste precies bij het najaar.

Een ‘Old World’ trouwlocatie

Heel veel bruidsparen beseffen niet hoe belangrijk de trouwlocatie is. Jullie trouwlocatie bepaalt grotendeels de sfeer van de dag. In Nederland boffen wij met vele prachtige oude kastelen en historische landgoederen, die perfect bij het ‘Old World’ thema passen. Het middeleeuwse kasteel Rosendael, met zijn romantische rozentuin, was dan ook de perfecte setting voor deze bruiloft inspiratieshoot.

Herfst boeket

Wil jij ook zo’n prachtig herfstboeket? Kies dan voor dieprode tinten afgewisseld met blush en zalm tinten. Stijl je boeket af met prachtige lange linten die heerlijk in de wind meebewegen.

Old World bruiloft decoratie

Het Old World them komt ook terug in de bruiloft decoratie, zoals de prachtige fluwelen vintage ringen box van The Mrs Box. Deze ringdoosjes zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar zodat ze bij elk thema passen. Een prachtige ringdoos om je ringen in te fotograferen, maar ook om na de bruiloft in te bewaren. Style ze met wat vintage postzegels en bloemen op een ondergrond die weer bij jullie thema past.

En hebben jullie de klassieke jaguar al gezien? De meest perfecte get away car die met een dieprode binnenbekleding perfect bij het thema past. Wie van jullie trouwt er allemaal in het mooie en kleurrijke najaar?

Event Coordination + Styling: Best Day Ever Events \ Wedding Dress: Unielle Couture \ Floral Design: Meesterlijk Groen \ Fine Art Film Destination Wedding Photographer: Audra Wrisley Photography \ Cake: Sugarlips Cakes \ Stationery: The Sparkle Company \ Hair + Makeup: The Bridal Artist\ Classic Car: Mooie Trouw Autos \ Film Processing: Richard Photo Lab \ Location: Kasteel Rosendael \ Ring Box: The Mrs Box

Een herfst bruiloft met het thema ‘Old World’

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM