Een fine art bruiloft op het stadhuis? Dat kan heel goed! Zeker als het stadhuis zo prachtig is als in deze shoot die wij ontvingen van Dusty Blue fotografe Dilani Schipper. Een gebouw met prachtige architecture en geschiedenis waar wij heel blij van worden. Het stadhuis van San Francisco.  Het is meer dan alleen maar een gebouw. Het is meer dan een plek voor zaken. Het is een plek voor de liefde. Grote ramen en sierlijke details brengen deze plek tot leven en maken het de perfecte plek voor twee geliefden om hun geloften intiem uit te spreken.

In een blush kleurige, kanten jurk van Collezione Fortuna Fashion Boutique, wachtte Tiana op haar bruidegom. Met een prachtige boeket met roze en crèmekleurige bloemen van Studio Wildflower. De blush en crème-kleurige stationery set van Ashley Baumgartner, paste precies in het totaal plaatje van zachte kleuren.
En hebben jullie de geweldige Bella Belle Shoes gezien?! Wij zijn verliefd!!

Geniet van deze heerlijke inspiratie voor een elegante bruiloft op het stadhuis! Vergeet je niet jouw meest favoriete beelden te pinnen?

Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis Elegante bruiloft op het stadhuis

Team:

Photography & Event Planner: Dilani Schipper Fotografie & Vormgeving| Photography & Stationery: Ashley Baumgartner Photography & Calligraphy | Dress: Collezione Fortuna Fashion Boutique |  Styling fabric: Party Crush Studio | Models: Tiana Hunter & Andrew | Hair & Make up: Urban Beauty Loft | Jewelry: Nikscandi | Floral Design: Wild Flower | Shoes: Bella Belle Shoes | Ringbox: Bride to Bee

Inspiratie voor een elegante bruiloft op het stadhuis

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM