Mag ik een diepe buiging voor deze geweldige shoot vol inspiratie voor een elegante fine art bruiloft. Authentieke en elegante details. Prachtige bloemen decoraties en een heerlijk verliefd stel. Hier worden wij heeeeel gelukkig van! Deze fine art inspiratie shoot is prachtig gestyled en bedacht door Idyll Stories. De prachtige analoge beelden zijn gemaakt door fine art bruidsfotografe Jeanni Dunagan. Wij weten zeker dat jij, als bruid, hier heel veel inspiratie voor een elegante fine art bruiloft uit kunt halen.

Wat is een fine art bruiloft?

Een fine art bruiloft is een bruiloft waar jullie uitgesproken liefde overheerst. Jullie denken buiten de tradities en maken jullie bruiloft persoonlijk. Vol met prachtige en unieke details, waar jullie en jullie gasten nog lang aan terug zullen denken. Jullie bruiloft is romantisch, elegant en tijdloos. De juiste Fine art leveranciers kunnen jullie helpen om samen met jullie een persoonlijke elegante fine art bruiloft te creëren. Hierdoor kan jullie fine art bruidsfotograaf de beelden vastleggen waar jullie zo blij van zullen worden! Beelden die een combinatie zijn van alle pure, emotionele momenten en al jullie persoonlijke details die jullie verhaal vertellen.

Elegante fine art trouwkleding

Kies bruidskleding die past bij jouw bruiloftsthema. Helaas zien wij te vaak dat bruiden hun droomjurk kiezen zonder verder te denken of de jurk bij hun trouwlocatie en bruiloftsthema past.

Het bruidspaar van vandaag heeft zich laten inspireren door geschiedenis, kunst en de weelderigheid van de Victoriaanse periode. De bruid droeg tijdens de ceremonie een geborduurde Galia Lahav trouwjurk, geïnspireerd op het Victoriaanse tijdperk. Een prachtige trouwjurk met een hoge gesloten halslijn en lange doorschijnende mouwen. Een kathedraal sluier maakt de bruidslook helemaal af. De trouwschoenen van de bruid zijn gemaakt van geverfd satijn. Dit is een bekend materiaal voor damesschoenen in de late 1800’s. Als een knipoog naar onze moderne hedendaagse tijd draagt de bruid na de ceremonie een minder formele trouwjurk. Een prachtige off-shoulder top, die ook past in de stijl van die tijd, maar wel een stuk moderner is.
De bruidegom draagt een prachtige formele smoking, met een fluwelen jasje.

Styling fine art bruiloft

De details van deze inspiratie shoot zijn prachtig! Van de Franse antieke pop die jouw bruidsjurk showt tot aan de handgeschilderde bruidstaart. Er is over elk detail van de bruiloft styling nagedacht om jullie persoonlijke verhaal te vertellen. En hebben jullie de geweldige bloemen backdrop gezien? Vol met heerlijke herfst kleuren die jullie ceremonie setting direct een elegante uitstraling geeft. Maar ook de trouwlocatie is bewust uitgekozen binnen het Victoriaanse thema.

Genoeg inspiratie voor een elegante fine art bruiloft! En mocht je hulp nodig hebben bij het creëren van jouw elegante fine art bruiloft, onze Dusty Blue bruidsleveranciers zijn er voor jou. Stuk voor stuk zijn ze geselecteerd op de fine art stijl.

En vergeet zeker niet je meest favoriete beelden te pinnen!

Inspiratie voor een elegante fine art bruiloft Inspiratie voor een elegante fine art bruiloft Inspiratie voor een elegante fine art bruiloft Inspiratie voor een elegante fine art bruiloft Inspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloftInspiratie voor een elegante fine art bruiloft

 

Planning & Design: Idyll Stories | Photography: Jeanni Dunagan | Floral design: Ellamah Florals | Stationery, artwork & styling board: Epoch Design | Cinematography: Anna Lord | Dresses + veil: Galia Lahav | Bridal hairpiece: Naturae Design | Jewelry: Ceremony | Tuxedo: The Black Tux | Hair & makeup: Page Beauty | Furniture Rentals: Sweet Salvage Rentals | Tableware Rentals: Cherished Rentals | Ceramic Props: By Priscilla Lee | Silk ribbons: Frou Frou Chic | Cake: Sweet & Saucy Shop | Location: Kimberly Crest House & Gardens

 

Inspiratie voor een elegante fine art bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM