Wie droomt er nou niet van om te trouwen met kerst en dit te vieren met al je geliefde om je heen. Vandaag laten wij een prachtige inspiratie shoot zien hoe jij jouw kerstbruiloft fine art kunt stijlen.

Kleurthema kerstbruiloft

Als je trouwt met de kerst hoef je heus niet direct te denken aan een roodkleurige kerst bruiloft. Hoe mooi is deze kleuren combinatie van zacht groene mostinten en pastel blush en peach-achtige kleuren. Combineer het met een vleugje donkerblauw en goud en je hebt een prachtig kleuren thema voor jouw fine art kerst bruiloft.

Trouwjurk kerstbruiloft

Als je gaat trouwen met de kerst, kies dan voor een lange jurk met lange mouwen. Sinds de bruiloft van Meghan en Harry vorig jaar zijn de moderne simpele jurken helemaal in. Zo ook deze prachtige trouwjurk in deze shoot. Hierbij geldt echt simplicity is beauty!

Kerst Bruidstaart

De naked bruidstaarten zijn nog steeds populair en deze bruidstaart past perfect bij een kerst bruiloft. Bekleed hem met dennentakjes en kaneelstokjes voor de ultieme kerstsfeer.

Wij zijn benieuwd of jij kiest voor een kerstbruiloft of ga jij toch liever voor een zomerbruiloft? Laat het ons weten!

Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft Inspiratie voor een kerstbruiloft

Team:

Concept & organisatie: Ninja Floral Design & Mariska Staal | Fotografie: Mariska Staal | Bloemen: Ninja Floral Design | Trouwjurk & schoenen: Taft en Tule | Oorbellen: Say Yes to the Dress | Kalligrafie, zijden lint & trouwkaart: La Lettre |  Taart: Sweet VibesMUAH: Faces by Nassira | Model: @aanna17

 

 

Inspiratie voor een kerstbruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM