Een minimalistische bruiloft saai? De inspiratie shoot van vandaag bewijst het tegendeel. Een modern design, cleane, strakke lijnen en geen overdaad aan details. Maar de details die er zijn kloppen allemaal! Prachtige materialen, gekalligrafeerde uitnodigingen, bloemen die een geheel vormen met de setting. Minimalisme is de trend van 2019! En deze shoot is echt een inspiratie voor een minimalistische bruiloft!

Minimalistische trouwlocatie

Wanneer je een minimalistische bruiloft wilt hoef je niet te zoeken naar grote, elegante chateaus en kastelen. Zoals de inspiratie shoot van vandaag laat zien, less is more. Deze gehele shoot is gefotografeerd in een lege kamer met blauwe muren. Kies zelf dus ook voor een eenvoudige, maar wel mooie, locatie zonder te veel poespas.

Minimalistische tafeldecoratie bruiloft

Natuurlijke kleuren en tinten zijn een must voor een minimalistische tafeldecoratie. Je wilt rust creëren. Kies voor ronde, witte borden en kies liever voor 1 centerpiece op tafel dan meerdere bloemstukken over de tafel verspreid.  Houdt de naamkaartjes ook rustig door gebruik te maken van enkel kalligrafie op wit papier.

Kan jij geen genoeg krijgen van deze minimalistische trend en wil ook jij dit op jouw bruiloft? Wij schreven hier al eerder een artikel over. Laat je inspireren!

Inspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloft Inspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloftInspiratie voor een minimalistische bruiloft

Team:

Photography:: Jenny Tong Photography | Floral design: Flos on the Folk | Wedding dress: The Loft Bridal | Hair & Make up: Wish Makeup Workshop | Calligraphy: Joyce Chiang | Hair piece: Sheeta Design | Film Lab: Carmencita Film Lab

Inspiratie voor een minimalistische bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM