Ben jij een bruid die van een tikkeltje glamour houdt? Dan is deze inspiratie blog echt iets voor jou. Van fotografe As Ever Photography ontvingen wij deze prachtige editorial met een prachtige moderne glamour bruidslook. Deze foto’s zijn gemaakt net buiten het Zion National Park in Utah, Amerika. Fotografe As Ever wilde graag dramatische bruidsportretten vastleggen in een prachtig herfst kleurenpalet. De rode rotsen van Zion Canyon en de velden met gedroogde grassen vormden de perfecte setting voor deze inspiratie fotoshoot.

Moderne glamour bruidslook

Los haar mag! Het is zelfs de haar wedding trend van 2019 en past perfect bij een moderne bruidslook. Wij vinden het erg belangrijk dat je jezelf blijft tijdens je bruiloft, maar dan wel net een beetje meer glamorous. Als je nooit je haar opgestoken draagt, doe het dan vooral ook niet op je bruiloft. Zeker als je je daarbij niet prettig voelt. Dus spaar voor lange lokken en gooi je haar los!  Heb je niet genoeg tijd om voor lange lokken te sparen, er zijn prachtige haar clip-ins die je haar voller en langer maken. Het haar en de make-up van deze glamour bruidslook is klassiek oud Hollywood en vormt een perfecte aanvulling op de glamoureuze trouwjurk.

Glamour trouwjurk

Durf jij, net zoals in deze inspiratie fotoshoot, te kiezen voor een gekleurde trouwjurk? De losse flowy rok is super romantisch en beweegt heerlijk mee in de wind. Het topje van deze trouwjurk is bewerkt met stenen waardoor deze trouwjurk en glamoureuze uitstraling krijgt.

Modern dramatisch bruidsboeket

Wil jij ook een modern dramatisch bruidsboeket? Kies dan voor een wat wijder en losvallend bruidsboeket. Door de combinatie van diepe Bordeaux rode tonen samen met lichtere pastelkleuren creëer je een dramatisch effect, perfect voor de moderne bruid. Dit dramatische en glamourachtige bruidsboeket is in perfecte harmonie met de omgeving.

Wij vinden deze moderne glamour bruidslook geweldig! Jij ook?

Kun je niet genoeg krijgen van alle trouwinspiratie? Like dan snel onze Dusty Blue Pinterest en Instagram pagina, zodat je dagelijkse inspiratie ontvangt van alle bruiloftsontwikkelingen.

 

 

Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook

Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook Inspiratie voor een romantische moderne bruidslookInspiratie voor een romantische moderne bruidslook Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook
Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook
Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook Inspiratie voor een romantische moderne bruidslook

Team:

Photographer: Jen Corbett, As Ever Photography | Bouquet: By Bloomers  | Hair and Makeup: Julie Thomas  | Model: Jennifer Lish  | Film Lab: Photovision | Ring Box: The Mrs. Box | Jewelry: Vintage

Inspiratie voor een moderne glamour bruidslook

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM