Ja! Het is lente! Vandaar dat wij graag deze inspiratie voor een vrolijke lente pastel bruiloft met jullie willen delen. Want bij de lente horen zachte pastel kleuren! En wij raken toch niet snel uitgekeken op de zachte, romantische en dromerige kleuren. Wil jij ook in de lente trouwen en wil jij een heerlijke, vrolijke, pastel bruiloft creëren? Wij geven je graag tips hoe jij deze pastel heaven kunt krijgen!

Pastel kleurig bruidsboeket

Wil je pastel kleuren doorvoeren in je bruiloft dan is het het makkelijkste om die pastel kleuren door te voeren in de bloemen. Er is niets romantischer dan een prachtig vol bruidsboeket met pastelkleurige grote bloemen. Het bruidsboeket van de inspiratie fotoshoot van vandaag bestaat uit veel grote bloemen en maar een beetje groen. De bloemiste heeft gebruik gemaakt van verschillende pastelkleurige bloemen. Blush, peach, lila en geel. Al deze kleuren bij elkaar zorgen voor een ultiem vrolijk lente gevoel. Laat het boeket afbinden met lange blush kleurige linten en je hebt een prachtig pastel kleurig lente bruidsboeket.

Blush kleurige trouwjurk

Wanneer je je pastel kleurig thema net iets verder door wilt voeren kun je kiezen voor een niet witte trouwjurk. Nee, je hoeft niet direct in een zuurstok roze jurk te gaan lopen, er zijn prachtige trouwjurken te vinden waar net een tikkeltje blush in is verwerkt, zoals deze prachtige trouwjurk van Eddy K.

Pastel kleurige tafeldecoratie lentebruiloft

Hoe creëer jij nu deze pastelkleurige tafeldecoratie voor jouw lentebruiloft? In deze inspiratie fotoshoot is gebruik gemaakt van meerdere pastel kleuren die in harmonie met elkaar zijn. De verschillende kleuren die ook in het bruidsboeket zijn verwerkt vind je terug in de tafelsetting. Er is gekozen voor een lila kleurig tafelkleed, met daarover heen een prachtige loper gedrapeerd. De licht groene kaarsen geven de tafel setting net een beetje meer pit, waardoor het niet al te zoetsappig wordt. Ook het centerpiece op de tafel bestaat weer uit dezelfde kleuren bloemen.

Is deze vrolijke pastel bruiloft jouw droom? Vergeet dan niet om de beelden te pinnen!

Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence

Planning, Concept, and Florals: Flaire Weddings | Photography: Alexandra Vonk | Venue: Abbaye Saint Eusebe | Hair and Makeup Artist: Casey Powell, Modern Classic Beauty | Gown: Eddy K Italia via One Fine Day Bridal | Linen: Nuage Designs Inc | Cindy & Sacha via: Enjoy Models Agency Marseille | Chargers/Flatware: The Treasury Rentals by Emily Grace Design | Stationery: Olivia Grace Paperie

 

Inspiratie voor een vrolijke lente pastel bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM