In de zomer van 2017 trouwden Steven en Hannah op de prachtige locatie ‘Green Village’ in Nieuwegein. Inge Kooiman deelde haar fantastische beelden met ons en wij delen deze op onze beurt natuurlijk heel graag met jullie. Want wat was het een prachtige dag (en wat draagt Hannah een fantastische jurk!). Enigszins bevooroordeeld zijn we wel, Elsa was daggast en mocht ultiem mee genieten van deze fijne dag. 

Wat is jullie favoriete liedje & waarom?
Ik zal er zijn – Sela. Dit lied werd tijdens onze trouwdienst gezongen en bezorgt ons altijd weer kippenvel.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
In de zomer van 2012 gingen we allebei met vrienden naar dezelfde camping. Hij gewoon voor een weekje vakantie, ik om recreatiewerk te doen. Op de eerste avond dat we er waren, stuurden zijn vrienden een sms’je of we zin hadden om langs te komen op hun veldje (mijn 06-nummer hing, samen met een teamfoto, op een prikbord bij de ingang). Wij gingen er in onze pyjama heen en namen voor de zekerheid een koekenpan mee – stel je voor dat het enge viezeriken waren, dan hadden we toch maar mooi een wapen om ons te verdedigen. Toen we bij de jongens aankwamen, kwam ik naast Steven te zitten en toen sloeg de vonk eigenlijk gelijk al over. Precies 5 jaar later zijn we getrouwd!

Wat bewonder je aan de ander?
Hannah: zijn doorzettingsvermogen en de nuchterheid waarmee hij alles waar ik me heel druk om kan maken, kan relativeren
Steven: ze heeft de beauty en de brains.

Wat zijn liefdeslessen die je tot nu toe hebt geleerd?
Geduld hebben met elkaar is heel belangrijk. Je hebt nu eenmaal twee verschillende persoonlijkheden, soms doet de ander iets op een manier waarop je het zelf niet zou doen. De kunst is om dat van elkaar te accepteren en nog steeds net zoveel van elkaar te houden!

Wat houdt jullie sterk wanneer het even lastig is je relatie?
Dat er een reden is waarom we getrouwd zijn: onze onophoudelijke liefde voor elkaar! Daar kunnen we altijd op terugvallen.

Wat was het meest bijzondere moment van de dag & waarom?
Er waren zoveel bijzondere momenten! Onze eerste ontmoeting, heel intiem met alleen de fotografe erbij, zonder de druk van toekijkende gasten. We zijn nog steeds blij dat we het op die manier hebben gedaan! Het moment dat mijn vader me weg gaf, het moment net na het ja-woord, de talloze momenten waarop we de liefde en blijdschap van onze gasten voelden. Maar als ik echt één moment moet kiezen dat het aller-, aller-, allerbijzonderst was is dat het moment dat we onze zelfgeschreven geloften naar elkaar uitspraken. Op dat moment bestonden alleen wij en deed niets of niemand er meer toe.


Wat had je voor je bruiloft willen weten?
Hoe het allemaal in de praktijk zou gaan verlopen. Je bent maanden aan het plannen en regelen, maar ik had tot de dag van tevoren nog geen idee hoe het er nou daadwerkelijk in detail aan toe zou gaan. Maar uiteindelijk kwam natuurlijk alles goed en was het nog mooier dan ik me ooit had kunnen bedenken.

Waar heb je op bespaard en waarop juist niet en waarom?
We hebben bespaard op een trouwauto, omdat we die via een collega van Steven hadden geregeld (inclusief 5 extra voor de daggasten om mee naar de kerk te rijden, heel erg tof!). Verder heb ik op schoenen bespaard door ze niet bij een bruidszaak te kopen, maar gewoon in de sale in de stad! En nu kan ik ze tenminste ook nog vaker aan.
Op locatie en fotograaf wilden we niet besparen. Niet op de locatie omdat dat een enorm belangrijk onderdeel is voor de sfeer van je dag, en een goede locatie kan zoveel ontspanning geven bij jezelf en bij je gasten! Er was een overvloed aan eten en drinken, heel erg relaxed. Op een fotograaf wilden we ook niet besparen, omdat deze beelden levert waar je je hele leven nog naar blijft kijken. Vakwerk heeft een prijskaartje, maar je krijgt er zoveel voor terug!

Waarom wilden/willen jullie graag trouwen?
We wilden onze liefde aan elkaar bevestigen en elkaar eeuwige liefde en trouw beloven. We keken er zo naar uit om een leven samen te beginnen! Te leven in de wetenschap dat het vanaf dat moment altijd wij samen zou zijn.

 

Welke leveranciers mochten deel uitmaken van jullie fantastische dag?

Bloemen: Gift by Nature (Dusty Blue leverancier)
Styling: Limerence Styling (Dusty Blue leverancier)
Fotograaf: Inge Kooiman Fotografie
Jurk: Speksnijder
Pak: Jac Hensen
Visagie & haar: Saray Verlinden van Love my Wedding
Locatie: Green Village in Nieuwegein
Taart: Fayelicious
Drukwerk: Marjolein Vormgeving
Ringen: Ed Nobel

Real Wedding: De intieme zomer bruiloft van Steven & Hannah

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM