In december hebben we altijd zin om cadeaus te krijgen (en te kopen!). Wij hebben het ideale cadeau voor onder de boom gevonden: het boek Trouwen doe je zo! Een must voor op je verlanglijstje, want hier ga je echt iets aan hebben. Op de website vonden we dit: “Een bruiloft begint met een aanzoek, de wens om als partners officieel vast te leggen dat jullie samen zijn: in voor- en tegenspoed. De organisatie van zo’n dag kan behoorlijk overweldigend zijn. Er zijn zo veel leuke mogelijkheden als het gaat over trouwen. Talloze locaties, eindeloze keuzes, soms zie je door de bomen het bos niet meer. En omdat het gaat over “de mooiste dag van je leven” zijn die keuzes echt niet makkelijk. Trouwen doe je zo! is een complete gids geworden met een duidelijk 10-stappenplan, handige checklists en voldoende ruimte voor je eigen notities. Dit boek helpt aanstaande bruidsparen met de organisatie van hun droombruiloft en laat je tussendoor vooral genieten van alle voorpret bij het organiseren van zo’n bijzondere dag!” 

Maar ik wilde graag meer weten en stelde Michele – de schrijfster van het boek – daarom een aantal vragen over waarom juist dit boek het ideale cadeau is:

Hoe kwam je op het idee om dit boek te schrijven?
“Ik heb zelf voor diverse trouwlocaties gewerkt en voor een groot bedrijf in de trouwbranche. De meeste van de bruidsparen die ik ontmoette wisten eigenlijk niet zo goed waar ze moesten beginnen bij de organisatie van een bruiloft. Ze waren regelmatig overweldigd door alles wat er bij kwam kijken. In het onderzoek van Top Trouwlocaties las ik jaar na jaar dat ruim 75% van de bruidsparen stress heeft bij de organisatie van hun bruiloft. Dat kan anders, dacht ik. Ik had de behoefte om die bruidsparen te helpen, maar op grote schaal.”
Op welke manier heb je informatie opgedaan?
“Ik kon mijn eigen ervaring uit de evenementenbranche en de trouwbranche goed gebruiken. In mijn eigen omgeving ben ik ook altijd degene die de feestjes organiseert, maar ik vergeet soms dat niet iedereen dat zo makkelijk vind als ik. Voor de informatie die ik zelf niet had, heb ik gebruik gemaakt van artikelen en vooral van de tips van andere trouwprofessionals. Voor het hoofdstuk over de bloemdecoratie bijvoorbeeld, mocht ik een van de beste bruidsbloemisten van Nederland interviewen.”

Waarom zouden bruidsparen juist jouw boek moeten kopen?
“Ik hoor nu dat veel bruidsparen het boek vooral cadeau krijgen! Het is natuurlijk leuk om zoiets cadeau te doen aan je beste vriendin of aan je dochter als zij net verloofd is.
Ze kunnen mijn boek gebruiken om overzicht te houden bij de planning voor hun bruiloft en om hopelijk zonder stress een dag organiseren die met recht de mooiste dag van hun leven genoemd mag worden!”
Tussen alles wat al op internet te vinden is, wat is de meerwaarde van Trouwen doe je zo?
“Het is een handig boek dat je bij wijze van spreken in je tas mee kunt nemen naar alle afspraken. Ook kun je in het boek per onderwerp je eigen notities verzamelen en krijg je overzicht in je planning. Voor alle inspiratie kun je terecht op één van de vele websites, de beurzen of de mooie magazines.”
Een ultieme tip voor bruidsparen?
“Probeer zoveel mogelijk te genieten van alle voorpret! Je bent ongeveer een jaar bezig met de organisatie en er zitten zoveel leuke momenten bij terwijl je toeleeft naar die ene mooie dag.. het vastleggen van de locatie, het uitkiezen van een jurk of pak, het vragen van de getuigen, van je bruidsmeisjes.. stuk voor stuk bijzondere momenten met de mensen die je liefhebt, die het de moeite waard zijn om te vieren en bij stil te staan!”

Kun je niet wachten tot Kerst en wil je nu al in het boek beginnen? Je bestelt ‘m hier voor €19,95.

 

 

Kerstcadeau tip: Trouwen doe je zo!

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM