Jullie zijn net verloofd en druk bezig met al jullie trouwplannen. Een van de eerste keuzes die jullie moeten maken is het samen bepalen van jullie visie voor jullie bruiloft. Willen jullie het intiem of groots aanpakken? Op wat voor soort locatie willen jullie gaan trouwen? Snel hierna zullen jullie gaan denken aan de invulling van jullie bruiloft. Een van de eerste keuzes is het bedenken of jullie een thema kleur willen voor jullie bruiloft. Veel bruidsparen kiezen voor romantische pastelkleuren zodat je een dromerige sfeer krijgt.  Vandaag laten wij je zien dat goud met naturel kleuren ook een prachtig kleuren palet voor je fine art bruiloft kan zijn. Veel mensen denken bij goud direct aan bling bling en over de top, maar als je de juiste materialen en texturen gebruikt krijgt het gouden kleuren thema op je bruiloft juist een hele romantische en elegante uitstraling!

Kalligrafie in goud

Jullie bruiloft begint met de uitnodigingen. Veel bruidsparen vergeten dat dit het eerste is wat jullie gasten te zien krijgen van jullie bruiloft. Zorg dus dat dit direct de toon en sfeer van jullie dag neerzet. Bij fine art bruiloften draait het om het gebruik van unieke en handgemaakte materialen. De uitnodigingen in deze editorial zijn gekalligrafeerd met goud op handgeschept papier, waardoor je een chique en elegante uitstraling krijgt.

Gouden bruiloft decoratie

Denk zeker aan de details om daar het gouden kleur thema voor je bruiloft in terug te laten komen. “It’s all in the details”. In deze editorial is de gouden bruiloft decoratie terug te zien in het ringdoosje, een prachtig goudkleurig fluwelen doosje.  Ook de prachtige linten aan het boeket zijn in prachtige naturel en goudkleuren. Gouden bruiloft decoratie kun je ook terug laten komen in je sieraden of headpiece. Kies liever voor een statement stuk, zoals hier de oorbellen, dan dat je alles tegelijk draagt.

Bruidstaart met goud

Een van de lekkerste onderdelen van jullie bruiloft, jullie bruidstaart. Verwerk ook hier jullie gouden kleurthema voor jullie bruiloft in. In deze editorial is er gekozen voor een strak witte bruidstaart met goud accenten. Wist je dat er eetbaar goudblad bestaat die voor bruidstaarten gebruikt wordt? Tres chique! Onze dustyblue bruidstaarten specialisten kunnen jullie hier alles over vertellen.

Gouden trouwschoenen

Maak je outfit helemaal af door onder je trouwjurk een paar gouden trouwschoenen te dragen. Hiermee laat je subtiel het kleurthema goud op je bruiloft subtiel terugkomen.

Tip: Op de site van Jimmy Choo bijvoorbeeld kun je een hele pagina vinden met trouwschoenen die zij aanbieden. En daar staan zeker een aantal prachtige gouden trouwschoenen op!

Geniet van de prachtige beelden die onze Dusty Blue fine art bruidsfotograaf Elisabeth van Lent gemaakt heeft en laat je inspireren voor je eigen bruiloft. Laten jullie het ons weten als jullie ook voor een gouden kleuren thema hebben gekozen voor jullie bruiloft?

Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft Goud als thema kleur op je bruiloft

Photography: Elisabeth Van Lent Photography | Workshop: Le Secret d’Audrey | Florals and Styling: Aqueduto Eventos | Wedding Dress: Galia Lahav | Calligraphy: Crimson Letters | Makeup: Nikoleta Makeup | Hair: Tresse | Venue: Vila Bella  | Filmlab: Richard Photo Lab

Kleuren thema goud op je bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM