Een ongelukje zit in een klein hoekje. Wie heeft het niet, dat ene mooie servies wat eigenlijk alleen met de feestdagen te voorschijn komt. En net wanneer je het wilt gebruiken laat je een bord uit je handen vallen! Niet getreurd, gooi het bord zeker niet weg. In Japan weten ze namelijk wel raad met gebroken servies. Daar is de kunt van Kintsugi erg bekend. Het repareren van gebroken servies met goudlijm, waardoor je oude servies nieuw leven krijgt. Het wordt door de imperfecties mooier dan dat het al was.

Kintsugi Repair

Bruiloftsdecoratie Kintsugi

DIY ( Do It Yourself) bruiloften zijn nog steeds populair. Wil jij ook een DIY bruiloft en wil je wat aparts en unieks voor jouw bruiloftsdecoratie? Denk dan eens om deze Kintsugi techniek toe te passen voor het servies van je bruiloftsdiner. Hoe origineel is dat?
Zorg wel dat je er op tijd mee begint. Zeker als je een veel bruiloftsgasten hebt die blijven dineren. Je bent namelijk wel even bezig met het servies te repareren.

Handleiding Kintsugi repair

De Kintsugi Repair Kit bestaat uit 2 componentenlijm en goudstof. Deze meng je en breng je aan op de breuklijn. Goed aandrukken, en na 48 uur drogen kun je borden, vazen en kopjes weer gebruiken. De new Kintsugi Repair Kit kun je gewoon online kopen.

Kintsugi Repair

Foto’s: Alexandra Vonk | Styliste: Lucia Sandaal

 

Kintsugi Repair voor je Bruiloft Decoratie

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM