English

Je ziet het niet vaak: geel als kleurenthema voor een bruiloft. Maar vlak buiten Amsterdam, bij Buitenplaats Wester-Amstel creëerde een team van getalenteerde leveranciers deze vrolijke en zomerse editorial en bewezen zij dat geel een prachtige kleur is voor een bruiloft! Het is dan ook niet voor niets de kleur van 2021!

Geel Pasen Lente Bruiloft Landgoed Wester-Amstel Alena Shevchenko Dusty Blue

Wedding planner Emilva van SANTÉ Weddings & Events vertelt: “Wester-Amstel is één van de weinig overgebleven landgoederen in de omgeving van Amsterdam. Het is een monumentaal huis met een aantal tuinen, statige lanen en wandelpaden. Het landgoed uit 1662 is een oase van rust, midden in het platteland, maar op steenworp afstand van het drukke Amsterdamse stadsleven.”

Pantone kleur van het jaar: Geel!

“De shoot is gefotografeerd door Alena Shevchenko en gefilmd door Timo en Kay. Omdat de shoot plaatsvond op een landgoed met talloze tuinen vol groen, kozen we voor een kleurenthema met tinten geel. Eén van de beste kleuren om vrolijkheid en helderheid uit te drukken!
Elena, de bloemist, heeft met haar bloemen een levendige sfeer gecreëerd. Pantone heeft niet voor niks “Illuminating” geel als Pantone Color of the Year 2021 uitgeroepen. Ook de combinatie met gouden tinten werkt goed vanwege de rijke en elegante uitstraling. Dit zie je soms ook terug in een barok- of rococostijl interieur.

De boudoir-look van de bruid kan worden omschreven als romantisch, glamoureus en vrouwelijk sexy. Irena draagt een wit doorschijnende kimono met lange asymmetrische mouwen, handgemaakt van zachte tule. Glanzende details met pailletten maken het haast sprookjesachtig! Deze kimono is gecombineerd met een kanten bodysuit. De vintage trouwjurk in Victoriaanse-Edwardiaanse stijl heeft ruche details aan de achterkant, waardoor het speels en romantisch is. Perfect voor een bruiloft in de tuin!

Sylvia, De Schoonschrijfster, creëerde eenvoudige uitnodigingen met kalligrafie op handgeschept papier. Prachtig gecombineerd met de moderne borden van de Golden Glister collectie van Représentable. De taart, geserveerd op een elegante 19e-eeuwse Franse Louis XV-stijl tafel, is versierd met goud en eetbare bloemen en gevuld met perenjam en vanillecrème. De sweet table is aangevuld met macarons en eetbare bloemen lolly’s, geserveerd op handgemaakte epoxy onderzetters.”

Geel Pasen Lente Bruiloft Landgoed Wester-Amstel Alena Shevchenko Dusty Blue Geel Pasen Lente Bruiloft Landgoed Wester-Amstel Alena Shevchenko Dusty Blue Geel Pasen Lente Bruiloft Landgoed Wester-Amstel Alena Shevchenko Dusty Blue Geel Pasen Lente Bruiloft Landgoed Wester-Amstel Alena Shevchenko Dusty Blue Geel Pasen Lente Bruiloft Landgoed Wester-Amstel Alena Shevchenko Dusty Blue Geel Pasen Lente Bruiloft Landgoed Wester-Amstel Alena Shevchenko Dusty Blue Geel Pasen Lente Bruiloft Landgoed Wester-Amstel Alena Shevchenko Dusty Blue

Wil je meer zien van deze fijne editorial? Bekijk dan ook de video gemaakt voor Timo & Kay!

Planning & Concept: SANTÉ Weddings & Events | Fotografie: Alena Shevchenko | Videografie: Timo and Kay | Bloemen: Elenastylz | Haar & Make-up: Michelle Veronique | Kimono: Pour Lui Handmade | Trouwpak: Michael & Giso | Stationery: De Schoonschrijfster | Taart & Zoet: Sweet Appetite | Tafeldecor: Représentable | Tafel verhuur: BASMA Weddings | Sweet table meubilair: Peacock Dream Design| Handgemaakte onderzetters: Bobyart Amsterdam | Koppel: Irena & Jader

Knallen met de kleur geel op jullie bruiloft!

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM