Dromen jullie er ook van koninklijk te trouwen in Frankrijk? Laat je dan inspireren door de prachtige locatie, romantische bloemen en chique jurken in deze editorial “The Queen’s daughter”. Een editorial door Dusty Blue fotografe Alexandra Vonk die plaatsvond op het koninklijke Chateau de Champlatreux, vlak boven Parijs.

Chateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra Vonk

Trouwen op Chateau de Champlatreux in Frankrijk

Er zijn ontzettend veel verschillende trouwlocaties in Frankrijk en ieder heeft zijn eigen sfeer. Kiezen jullie voor een authentiek landgoed of willen jullie toch meer koninklijke allure op jullie bruiloft? Als dat laatste het geval is, kies dan voor een statig chateau met veel geschiedenis zoals Chateau de Champlatreux.
Het chateau is gelegen vlak boven Parijs en stamt uit het jaar 1515. Deze trouwlocatie ligt verscholen tussen de bomen en heeft vele authentieke details. Een perfecte locatie waneer je koninklijk wilt trouwen in Frankrijk!

Koninklijke details

Wanneer jullie een koninklijke bruiloft willen, verwerk dit dan ook in de details van jullie bruiloft. Denk aan gekaligrafeerde trouwkaarten, enveloppen voorzien van gepersonaliseerde postzegels, een prachtige haaraccessoire, een (of meerdere!) trouwjurken met verfijnde stoffen, een sluier voor een dramatisch effect en natuurlijk rijke bloemdecoraties!

Voor al deze items vinden jullie fantastische leveranciers bij Dusty Blue. En uiteraard reizen ze heel graag met jullie mee naar Frankrijk!

Wettelijk trouwen in Frankrijk

Voor ons Nederlanders is het niet mogelijk om voor de wet te trouwen in Frankrijk. Daarom kiezen de meeste stellen voor een ceremonieel huwelijk, al dan niet met hun eigen Nederlandstalige trouwambtenaar. In Nederland vindt er, vaak vooraf, een wettelijk huwelijk plaats.

En, zien jullie een koninklijke bruiloft al voor je? Laat het ons weten en vergeet niet om je favoriete beelden te pinnen!

Chateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra VonkChateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra VonkChateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra VonkChateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra VonkChateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra VonkChateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra VonkChateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra VonkChateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra VonkChateau de Champlatreux Trouwlocatie Frankrijk Alexandra Vonk

Planning, Design & Styling: Idyll Stories | Fotografie: Alexandra Vonk | Bloemen: Wild Blossom Flowers | Haar & Make-up: Onorina Jomir Beauty | Boudoir Kimono: Mes Petites Dentelles | Jurk 1, Sluier, Haaraccessoire, and Oorbellen: SIBO Designs | Jurk 2: Boutique En Blanc LA | Stationery: Epoch Design | Meubelen & Servies Verhuur: Vaisselle Vintage | Tafellinnen: Madame de la Maison | Hoed: Krasnova Modiste | Trouwringen: Ashley Zhang Jewelry | Locatie: Chateau de Champlatreux | Model: Manon | Foto Lab: Richard Photo Lab

Meer over Trouwen in Frankrijk

Fotografe Alexandra Vonk is net als wij dol op Frankrijk en reisde ook af naar een koninklijke bruiloft op Chateau de Chantilly!

Koninklijk trouwen bij Chateau de Champlatreux

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM