Hoewel niet elke bruid een echte prins trouwt, trouwt iedereen natuurlijk wel met haar eigen prins charming. Wil jij ook als een echte royalty trouwen? Wij hebben vijf geweldige trouwlocaties binnen 5 uur reisafstand die wij uit eigen ervaring kennen waar jij koninklijk kunt trouwen!

Trouwlocatie Kasteel de Hooge Vuursche

Bij Baarn ligt dit prachtige, vroeg-20ste-eeuws kasteelachtig buitenhuis. Omringd door bossen en een heerlijke tuin. Perfect voor je trouwfoto’s. Maar niet alleen buiten is het mooi, ook binnen is het prachtig. In tegenstelling tot veel Nederlandse kastelen is het binnen heerlijk licht. De ceremoniezaal is een prachtig plan B, wanneer je door de regen niet buiten zou kunnen trouwen. Het kasteel beschikt ook over een aantal hotelkamers. Ideaal om zo na je bruiloftsfeest je bed in te rollen.

Koninklijk trouwen op deze trouwlocaties

 

Koninklijk trouwen bij Chateau Neercanne

Het indrukwekkende Chateau Neercanne lijkt wel Frans, maar is gelegen in het zuidwesten van Limburg, vlakbij de Belgische grens. Dit 17e eeuwse kasteel is het enige terrassenkasteel in de Benelux. Het kasteel heeft een gerenommeerd restaurant en een mergelgrot waar je je bruiloftsfeest kunt geven. Ja, bij chateau Neercanne kun je heel goed koninklijk trouwen.

Koninklijk trouwen op deze trouwlocaties

Trouwen op Chateau de la Hulpe

In België, vlakbij Brussel, ligt het prachtige chateau de la Hulpe. Het is een kleinschalig symmetrisch chateau, met een prachtige Franse tuin. Het ligt temidden van een groot park. Het chateau zelf heeft mooie salons, een prachtige openhaard en een schitterende trap. Perfect voor een groots entree.

Koninklijk trouwen op deze trouwlocaties

Trouwlocatie Chateau de Champlatreux

Zo’n 45 minuten boven Parijs ligt het intieme, maar groots uitziende Chateau de Champlatreux. Een prachtig 18e eeuws chateau met veel authentieke Franse details. Het lijkt wel of de tijd hier heeft stilgestaan. Het grote terras met uitzicht over het park is perfect voor je receptie. Tevens is het mogelijk om hier vuurwerk af te laten steken.

Koninklijk trouwen op deze trouwlocaties

Trouwen als een royal bij Chateau de Chantilly

Chateau de Chantilly, net boven Parijs, is een juweeltje. Dit chateau biedt zoveel mogelijkheden om als een royal te kunnen trouwen! Het is groots en het deed ons denken aan Versailles. Prachtige tuinen, een sprookjesachtig exterieur maar een ook zo prachtig interieur. Van de ‘golden’ room tot aan een immens grote bibliotheek tot aan de museum zaal waar oude kunstwerken hangen die deze ruimte nooit mogen verlaten. Ja, op dit chateau voel je je zeker als een royal!

Koninklijk trouwen op deze trouwlocaties

Foto’s: Alexandra Vonk

Koninklijk trouwen op deze trouwlocaties

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM