“In the blink of an eye
Just a whisper of smoke
You could lose everything
The truth is you never know

So I’ll kiss you longer baby
Any chance that I get
I’ll make the most of the minutes and love with no regrets

Let’s take our time
To say what we want
Use what we got
Before it’s all gone
‘Cause no, we’re not promised tomorrow”

Vandaag mogen we weg dromen bij de intieme liefde tussen Peggy en Martijn, gefotografeerd door Dusty Blue leverancier Bianca Rijkenbarg. De liefde tussen deze twee mensen is een oprechte en zorgzame liefde. Ze waarderen elkaar, in al hun sterke en zwakke punten. We vroegen hun wat ze het méést aan elkaar waarderen.

Martijn: Peggy is echt een doorzetter. Bijvoorbeeld in al het werk + de cursus die ze doet. Ze kan soms ook aardig eigenwijs zijn. 🙂 En ze is heel gevoelig, dat vind ik positief. Daarnaast is ook gewoon heel lief voor mij.

Peggy: “Martijn heeft van mij het afgelopen jaar een beter persoon gemaakt. Doordat ik zeer gevoelig ben en veel heb meegemaakt is het zo fijn om een stabiel, evenwichtig, loyaal en zorgzaam persoon als Martijn om mij heen te hebben. Hij heeft mij in het begin van onze relatie zoveel de tijd gegeven om hem te vertrouwen en ik kan ook bij hem met alles terecht. Als ik het af en toe even niet weet door mijn gevoeligheid zal Martijn altijd zijn eerlijke en oprechte (soms niet zo leuk om te horen) mening geven en zet hij mij weer met beide benen op de grond. Hij is echt mijn rots in de branding!”

Wat een fijne, liefdevolle woorden. Het motiveert mij – en hopelijk jou ook – om de mensen om ons heen te waarderen en lief te hebben, elke dag weer. We weten namelijk niet, of we ze morgen weer mogen overladen met liefde…


Foto’s Bianca Rijkenbarg Photography

De liefde heeft elkaar nodig

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM