Hannes en Steffi zijn al bijna tien jaar samen en om de liefde te bezegelen zijn ze verloofd! Hannes is een hopeloze romanticus en zeer traditiegetrouw. Daar hoort natuurlijk een engagement shoot met Elisabeth van Lent Photography bij.

Ever thine, ever mine, ever ours

Hannes is ooit mee met Steffi meegegaan naar Sex at the City, waar deze quote iedere keer terugkwam. Hannes heeft het boek ‘Love letters’ voor Steffi gekocht, waar deze quote ook in terug te vinden is. Sindsdien is dit een beetje ‘hun’ quote geworden. Zij gebruiken hem op alle briefjes en boekjes die ze voor elkaar schrijven.

Nog zo’n gek ding dat ze samen hebben is The elephant medley van Moulin Rouge. Hannes en Steffi zetten dit altijd op in de auto en ieder zingt zijn eigen deel. Steffi neemt de vrouwelijke stem voor haar rekening en Hannes de mannelijke. Dit gebeurdt iedere keer spontaan weer en al sinds het begin dat ze samenzijn. Hoe romantisch?!             

Love shoot Étretat

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM