Vandaag kunnen wij genieten van de heerlijke loveshoot van Louise en Jasper, vastgelegd door fotografe Mariska Staal op het strand van Bloemendaal. Louise is zelf ook fotograaf en Jasper is brouwer en heeft een Haags biermerk. Ze hebben voor hun geluk gekozen en dat voelt goed!

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Louise: “We zitten allebei op korfbal, dus daar heb je het al. Niet de gezamenlijke douche, maar old school MSN was hoe het begon. We praatten eigenlijk continu over van alles en nog wat op MSN en ook toen was het voornamelijk Jasper die mij alleen maar aan het lachen kreeg. Nadat Jasper even moest wachten totdat ik de liefde beantwoordde en we ook buiten MSN om durfden te praten, merkte ik dat ik hem toch wel heel erg leuk vond. We zijn nu al 12 jaar samen! En zitten inmiddels bij elkaar in het korfbalteam haha.”

Waarom is hij / zij de ware voor jou?

Louise: “We hebben samen zoveel plezier en lol, hij weet hoe hij me aan het lachen moet krijgen (dat is niet al te moeilijk) en is ook ontzettend lief. Hij weet precies wat ik nodig heb en na al die jaren ben ik hem nog steeds niet zat en hou ik zelfs elke dag meer van hem.”

Jasper: “We zijn in heel veel dingen hetzelfde en in de dingen waarin we verschillen accepteert ze. Ze steunt me in alles wat ik doe en laat mij ook gewoon mijn gang gaan, wat voor mij heel belangrijk is.”

Wat bewonder je aan de ander?

Jasper: “Haar vrolijkheid, eerlijkheid en dat ze altijd haarzelf durft te zijn.”
Louise: “Als Jasper iets doet, doet hij het ook goed. Hij heeft altijd zoveel energie om dingen aan te pakken en zeurt nooit.”

Wat zijn liefdeslessen die je tot nu toe hebt geleerd?

“Dat je elkaar goed moet accepteren en je elkaar vooral niet te veel wil veranderen. Probeer elkaar juist aan te vullen.”

Wat houdt jullie sterk wanneer het even lastig is je relatie?

“We kennen niet echt dieptepunten in onze relatie, maar dat Jasper bier is gaan brouwen houdt ons wel op de been. En als we nu serieus moeten zijn (dat vinden we moeilijk); dan is het vooral gewoon: Niet te lang zeuren, blijven praten met elkaar en blijf leuke dingen met elkaar doen.”

Photography: Mariska Staal Fotografie | Mentor: Raisa Zwart Photography |  Models: Louise Boonstoppel & Jasper van den Burg | Dress Louise: Asos | Flowers: Ninja Floral Design

Een loveshoot op het strand van Bloemendaal

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM