Soesterduinen, een bijzondere plek midden in Nederland. Voeg daar een magische zonsondergang toe en een liefdevol koppel en je krijgt heerlijke foto’s.
Afgelopen weekend, zaterdag 14 juli, is het Belgische stel Paul en Liselotte met elkaar getrouwd. Maar eerst lieten ze hun verloving vastleggen door fotografe Elisabeth van Lent. Iets wat wij alleen maar kunnen toejuichen. Je staat samen een keer voor de camera, leert je fotograaf beter kennen en je krijgt prachtige foto’s, die je nog lang zult koesteren.

Paul en Liselotte, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Waarom is hij/zij de ware voor jou?

Paul: Omdat ze alles is wat ik van een vrouw kan verlangen: knap, intelligent, grappig, ambitieus, schattig… Ze kan ook even onnozel zijn als ik en ze houd net als ik van gezellig met z’n tweetjes in de zetel chillen of lekker gaan eten. Ik kan me geen leven zonder haar voorstellen en ik kijk er naar uit om samen met haar heel oud te worden.

Liselotte: Omdat ik in Paul mijn soulmate en allerbeste vriend heb gevonden. Ik durf soms wel eens de controlefreak uit te hangen en zijn iets nonchalantere kijk op het leven brengt mijn hoofd tot rust. Paul geeft me het gevoel perfect te zijn in mijn imperfectie en zijn onvoorwaardelijke liefde is de mooiste zekerheid die ik in mijn leven kan hebben.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Op een schlagerfestival in Gent. Liselotte was daar aan het werk en Paul was daar, op uitnodiging, met zijn broer en een vriend. Die avond maakten we kort kennis en enkele dagen later volgde de eerste date.

Wat bewonder je aan de ander?

Paul: Haar ambitie en doorzettingsvermogen.
Liselotte: Zijn onzelfzuchtigheid en gouden hart. Mensen doen vaak iets voor een ander omdat het zo “hoort”, maar Paul heeft oprecht het beste met anderen voor.

Wat zijn liefdeslessen die je tot nu toe hebt geleerd?

Goede communicatie is belangrijk. En zie je partner graag zoals hij/zij is, zonder hem/haar te willen veranderen. Leer houden van de kleine kantjes van je partner; ze maken hem/haar tot wie hij/zij is.Waarom willen jullie graag trouwen?

Omdat we met trouwen een moment kunnen nemen om eens echt uit te spreken waarom we elkaar graag zien en ons leven met elkaar willen delen. We wonen samen en zijn heel gelukkig, en we weten ook dat we elkaar graag zien, maar die vanzelfsprekendheid maakt dat we niet echt de tijd nemen om dit uit te spreken. Onze trouw is voor ons het ideale moment om dit op een mooie manier te delen met elkaar en ons te engageren voor de toekomst.

Wat maakt ons speciaal?

Het begon al grappend, maar doorheen de jaren hebben we ons eigen taaltje ontwikkeld, dat we onderling bijna continu gebruiken. Soms wel grappig voor omstaanders die ons bezig horen (of een verkeerd verzonden sms ontvangen). We gamen ook regelmatig samen als team. Het gaat soms zelfs zo ver dat we hier vrienden bij betrekken en een namiddagje gamen organiseren. Verder vinden we elkaar in de simpele dingen. We genieten gewoon van bij elkaar zijn.

Magische liefde in Soesterduinen

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM