Zoals jullie misschien weten schrijf ik al een tijd artikelen voor Dusty Blue. En met ik bedoel ik, Claimy: hoofdredacteur van Dusty Blue en eigenaresse van onder andere The Wedding Department. Ruim een maand geleden was ik in Marrakech en wauw, wat is dit een prachtige bestemming voor een bruiloft. Misschien is Marokko niet het eerste land waar je aan denkt bij een destination wedding, maar het is zeker de moeite waard om te overwegen.


Foto: Raisa Zwart

Ik denk dat de bruiloft van Atva en Samir, gefotografeerd door Raisa Zwart, ervoor zorgde dat ik af wilde reizen naar Marrakech. Want wat moest dat een droom zijn! Raisa was zelf ook enorm lovend over de stad en deze beelden zeggen genoeg naar mijn idee.


Foto: Raisa Zwart 

Inmiddels is de stad mijn tweede thuis. Ik ben er vaak geweest, ken er veel mensen, kom geregeld bij families thuis en heb enorme heimwee als ik weer in Nederland ben. De eerste trip in 2018 is geweest en er staan er inmiddels nog 4 (!) gepland. De chaos, bijzondere cultuur, prachtig gekleurde stad, het weer… Marrakech is de perfecte bestemming voor een bruiloft in het buitenland.

Om de mogelijkheden van deze stad aan jullie te laten zien, heb ik vorige maand twee styled shoots in Marrakech georganiseerd. Ik kan vast een foto met jullie delen en wat ben ik stiekem trots op het resultaat. Dat Marrakech prachtig is om te trouwen vermoedde ik al door de foto’s van Raisa, maar door de shoots ben ik er honderd procent van overtuigd. Zou jij een bruiloft in Marrakech of Marokko overwegen? Ik ben benieuwd naar waarom wel of niet!


Foto: Studio Phylicia 

 

Marrakech: een ongewone, prachtige trouwbestemming

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM