word leverancier

publicaties

adverteren

contact

blog

leveranciers

over dusty blue

home

Een heerlijke lome ochtend met je liefste, wie houdt daar nu niet van? Dit is het verhaal van twee onwijs verliefde mensen, in een prachtig gestyled huis en een ontbijttafel om van te dromen.

Herman en Sietske zijn twee avonturiers die een romantische getaway in het noorden van Nederland planden én hun liefde graag op een relaxte, natuurlijke manier wilden vastleggen. De ingrediënten? Een vrije zaterdagochtend, een groot en fluffy bed en verder alleen elkaar. Geen opgedirkte outfits maar heerlijke grote shirts, relaxte wollen sokken en fijne slow coffee. De hele ochtend om je samen op te krullen in bed. De perfecte start van het weekend! En als het rond het middaguur dan toch tijd voor het ontbijt is geworden, schuiven ze door naar een intieme ontbijttafel die speciaal voor hun klaargezet is met al hun lievelingseten. Op hun wachten vers gezette koffie, overheerlijke huisgemaakte pannenkoeken en bananaloaf op een casual en minimalistische gestylde tafel. Een ochtend met ladingen romantische momenten én homemade pannenkoeken, wat een magie!

Liza Lente Styling & organisatie Liza Lente | Fotograaf & organisatie Anouk Wubs Photography | Haar & make-up Floor Visagie | Sieraden Moonloft Homemade food Carene DondersProducten The Fine StoreModellen Sietske en Herman

 

Minimalist home session

share on

inspiratie

Een call to action

meer in categorie

CATEGORIE

BLOG TITEL
TWEE REGELS

CATEGORIE

BLOG TITEL
TWEE REGELS

LUXURY PRODUCTS

LUXURY BRIDAL GIFTS AT BRIDAL LXRY BOXES

ORGANIZE

three steps to writing your wedding vows

organize

fine art: a stylish and romantic wedding

meer

CATEGORIE

BLOG TITEL
TWEE REGELS

CATEGORIE

BLOG TITEL
TWEE REGELS

CATEGORIE

BLOG TITEL
TWEE REGELS

CATEGORIE

BLOG TITEL
TWEE REGELS

CATEGORIE

BLOG TITEL
TWEE REGELS

terug