Een heerlijke lome ochtend met je liefste, wie houdt daar nu niet van? Dit is het verhaal van twee onwijs verliefde mensen, in een prachtig gestyled huis en een ontbijttafel om van te dromen.

Herman en Sietske zijn twee avonturiers die een romantische getaway in het noorden van Nederland planden én hun liefde graag op een relaxte, natuurlijke manier wilden vastleggen. De ingrediënten? Een vrije zaterdagochtend, een groot en fluffy bed en verder alleen elkaar. Geen opgedirkte outfits maar heerlijke grote shirts, relaxte wollen sokken en fijne slow coffee. De hele ochtend om je samen op te krullen in bed. De perfecte start van het weekend! En als het rond het middaguur dan toch tijd voor het ontbijt is geworden, schuiven ze door naar een intieme ontbijttafel die speciaal voor hun klaargezet is met al hun lievelingseten. Op hun wachten vers gezette koffie, overheerlijke huisgemaakte pannenkoeken en bananaloaf op een casual en minimalistische gestylde tafel. Een ochtend met ladingen romantische momenten én homemade pannenkoeken, wat een magie!

Liza Lente Styling & organisatie Liza Lente | Fotograaf & organisatie Anouk Wubs Photography | Haar & make-up Floor Visagie | Sieraden Moonloft Homemade food Carene DondersProducten The Fine StoreModellen Sietske en Herman

 

Minimalist home session

share on

nederlands

/

english

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM