Wie zegt dat elke bruiloft uber romantisch moet zijn met veel poespas? Vandaag laten wij je zien dat ook een strakke moderne bruiloft heel mooi is en prima past bij de fine art stijl. Wij werden verliefd op deze heerlijke minimalistische editorial die wij van Dusty Blue leverancier Elisabeth van Lent ontvingen!
Een shoot met veel inspiratie voor een moderne bruiloft, waarin veel wit is gebruikt, met zacht roze accenten. Er worden verschillende trouwjurken getoond en ook een prachtig broekpak! Hoe tof!

Elisabeth van Lent heeft deze beelden geschoten tijdens de workshop van twee top fotografen, 2Brides en Peaches & Mint in Stockholm.
Wil jij ook een moderne minimalistische bruiloft? Lees en kijk snel verder en laat je inspireren.

Moderne trouwkaarten

De trouwkaart is het eerste wat je gasten te zien krijgen van je bruiloft. Zorg dat dit direct goed de sfeer van jullie dag weergeeft. Wil je een moderne minimalistische bruiloft? Kies dan voor cleane trouwkaarten met strakke lijnen en laat de kleuren van jullie dag hierin terugkomen. Vergeet niet om je trouwkaart en de gehele stationery naar je bruidsfotograaf op te sturen zodat ze ook mooi gefotografeerd kunnen worden.

Moderne, minimalistische tafeldecoratie

Hoe creëer je nu deze moderne, minimalistische tafeldecoratie? Houd de woorden clean en simplistisch in gedachten. Less is more! Kies mooi strak servies uit en prachtige glazen die bij elkaar passen en die de sfeer neerzetten, maar houd de basis wit. Speel met een strak lijnenspel. Vul het aan met wat kaarsen en bloemen en je hebt een heerlijke moderne tafelsetting.

Minimalistische bruidstaart voor de moderne bruid

Wil jij ook een minimalistische bruidstaart? Zorg dat je er een uitkiest die strak is afgewerkt, met een klein accent voor een speelse touch. Onze dustyblue bruidstaarten leveranciers zijn een kei in strakke en kwalitatief hoge afwerkingen en kunnen jou vast helpen aan een moderne bruidstaart.

Geniet mee van de prachtige foto’s van Elisabeth van Lent, alles geheel analoog gefotografeerd.
Wie wil er ook zo’n moderne, minimalistische bruiloft?

inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloftinspiratie voor een minimalistische moderne bruiloftinspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloftinspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft inspiratie voor een minimalistische moderne bruiloft

Photography: Elisabeth Van Lent | Workshop: Bridal Muses by 2Brides and Peaches & Mint | Design & Styling: Fanny Staaf Events | Rental dresses: The Wow Closet Brand: By Malina | Venue : Daylight Studio Stockholm | Shoes: Bella Belle Shoes | Video: Miranda Films | Jewelery: Malin Ivarsson | Stationery: Elins Art Studio | MUAH: My Johansson | Wedding cake: Liv Sandberg Cake Art | Rentals: Style by Sandy | Hair Accessories: The Wild Rose Accessories | Film Lab: Carmencita Film Lab | Sponsor Fine Art Albums: QT Albums | Models: Gisela A. Pihlsjö + Fredrika Persson

Inspiratie voor een minimalistische bruiloft voor de moderne bruid

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM