Blush: een kleur waar we geen genoeg van krijgen en waarmee we wel honderd inspiratieborden kunnen vullen! Het is een veelzijdige kleur die ontzettend goed en te combineren is, wat het een heel fijn kleuren thema voor een bruiloft maakt.
Blush is ultiem vrouwelijk en de kleur van zachtheid en kwetsbaarheid. Ook staat het voor schoonheid, bescheidenheid en romantiek. Het is de perfecte kleur voor een bruiloft in de lente, zomer en zelfs herfst! Je kunt er alle kanten mee op en het zo romantisch maken als je zelf wilt.

Read in English.

Een blush kleuren thema voor jullie bruiloft

Blush is een lichte, maar warme roze tint en gaat daardoor heel goed samen met koelere tegenhangers als blauw, groen, grijs en zwart. Ook burgundy (wijnrood) is, met name in de herfst, een prachtige match. Natuurlijk kun je ook voor een heel neutraal palet en meer warme kleuren kiezen als ivoor en champagne of andere pasteltinten. Door de warme ondertoon combineert blush prachtig met goud en vormt dit een mooi contrast die de rust wat doorbreekt. Kijk goed naar wat jullie als koppel willen uitstralen en bepaal aan de hand hiervan en in overleg met jullie styliste het kleuren thema voor jullie bruiloft.

Blush Wedding Theme zachtroze bruiloft Dusty Blue Weddingblog 2Styling dinertafel: Rachael Ellen Events | Stationery: Ayla Pena | Bloemen op stoel: Shanda Zelaya

Blush voor de bruid

Heb jij een heel lichte huidskleur? Grote kans dat make-up in blush en andere roze tinten jou prachtig staan! Vraag het advies van jouw visagiste tijdens de proefsessie van jouw bruidsmake-up.

Steel de show in een echte eye-catcher en kies een blush-kleurige bruidsjurk. Bruidsjurken hoeven niet wit te zijn en wij moedigen je aan! Luchtige materialen als chiffon en tule zijn prachtig in blush en je kunt natuurlijk ook denken aan accessoires als sieraden en schoenen in een mooie blush tint.

Vind je het toch iets te spannend, maar laat je je graag omringen door de blush kleuren? Hul je bruidsmeisjes in deze heerlijke kleur! Bijna ieder bruidsmeisje wordt gelukkig van een blush kleurige jurk. Ga voor uniform of diverse patronen, lengtes en modellen, maar blijf in de blush tinten voor een mooi geheel.

Blush voor de bruidegom

Ook de bruidegom hoeft niet achter te blijven. Of hij nu een beige, grijs of blauw pak draagt; een blush stropdas en pochet matcht bij bijna altijd! En is dat toch iets te veel van het goede voor hem? Ga dan voor subtiel met een prachtige bloem in zijn boutonniere.

Blush styling van jullie bruiloft

Het zit h’m in de details! De mogelijkheden met blush details voor jullie bruiloft zijn eindeloos. Denk aan een blush ringdoosje, de enveloppen van de uitnodigingen, de linten of de volledige stationery. De bruidstaart, aankleding van de dinertafel, de ceremonie setting en niet te vergeten de bloemen. Overleg met jullie leveranciers over de mogelijkheden. Waarschijnlijk zijn ze enorm enthousiast en dragen ze de meest prachtige ideeën aan!

Moodboard Blush inspiratie bruiloft zachtroze Dusty Blue Weddingblog

Dat wij fan zijn staat vast! Maar ben je toch nog benieuwd naar hoe dit romantische kleuren thema eruit kan zien op jullie bruiloft? Bekijk dan deze bruiloft in een rozentuin of deze romantische bruiloft in Spanje met de meest prachtige ceremonie!

Ben je benieuwd naar wat onze leveranciers voor jou kunnen betekenen? Op onze leverancierspagina stellen we ze graag aan je voor en kun je contact met hen opnemen.

Moodboard: Blush als kleuren thema voor jullie bruiloft

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM