“Paris is always a good idea.” Wie vindt dat nu niet? Parijs, een van de meest romantische steden in de wereld. Prachtige architectuur, romantiek en elegantie. Niet voor niets willen steeds meer bruidsparen trouwen in Parijs. Is dat nu niet voor jullie weggelegd, maar willen jullie wel de Parijse sfeer terug laten komen in jullie bruiloft? Wij inspireren jou graag met tips en een prachtig moodboard met het bruiloft thema ‘Parisian Romance.’

Parijse trouwlocatie

Als jullie een bruiloft willen met het bruiloft thema Parisian Romance, zoek dan een trouwlocatie die daar bij past. De trouwlocatie bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer van jullie dag. Bezuinig dus niet op jullie droom trouwlocatie. Prachtige architectuur, historie, lichte gebouwen, chateaus, allure en elegantie. Dit zijn een paar woorden waar jullie trouwlocatie aan moet voldoen om jullie de Parijse backdrop te geven. Kies jullie trouwlocatie dus zorgvuldig uit.

Elegante bruiloft styling thema Parijs

Denk na over jullie details die jullie dag persoonlijk maken en een Parijs tintje zullen geven. Maken jullie een entree? Hoe gaaf is het dan om in een witte vintage trouwauto aan te komen? Hebben jullie een bruiloft diner? Kies voor mooie franse stoelen, zoals bijvoorbeeld de Louis XV stoelen. Zorg dat jullie bestek en serviesgoed ook een antieke en elegante sfeer uitstralen. Deel macarons uit tijdens de receptie.
Kies voor een bruidsjurk met prachtig Frans kant. Wordt je bruidsjurk ’s ochtends gefotografeerd? Zorg voor een prachtige franse gouden kleding hanger, of nog beter, show je trouwjurk op een antieke paspop.
Wat draagt de bruidegom? Om in de elegante Parijse sferen te blijven, het liefst een mooie zwarte smoking. Hoe knap zal hij er uit zien!

Fine art bruiloft stationery

Wil jij je gasten vanaf het aller eerste moment in Parijse sferen brengen? Zorg dat je bruiloft stationery deze sfeer uitdraagt. Trouwkaarten op prachtig handgeschept papier beschreven met kalligrafie, versierd met jullie monogram en enveloppen verzegeld met gouden lakzegels…. Dit alles zorgt er voor dat jullie gasten direct worden meegenomen in een authentieke, elegante, romantische en Parijse sfeer. Onze Dusty Blue trouwkaarten specialisten weten als geen ander hoe ze deze sfeer voor jou moeten neerzetten.

Franse bruidstaart

Natuurlijk past een mooi witte bruidstaart gedecoreerd met prachtige bloemen ook bij een Parijse bruiloft. Maar willen jullie echt helemaal op de Franse toer gaan, kies dan voor een Croquembouche. Deze Franse bruidstaart is een toren van met room gevulde soezen, in de vorm van een kegel en versierd met bijvoorbeeld karamel, chocola en (eetbare) bloemetjes. Nom nom, wij hebben direct trek!

Hopelijk hebben wij je op weg geholpen om jouw Parijse droom bruiloft werkelijkheid te laten worden!

Moodboard bruiloft thema Parisian Romance

Moodboard Bruiloft thema Parisian Romance

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM