De kleur Mauve is het nieuwe blush voor bruiloften!  Deze kleur is romantisch, zacht en oh zo dromerig, en is onze nieuwe liefde! Wij kunnen alleen maar hopen dat meer bruidsparen kiezen voor de kleur mauve als bruiloftsthema!

Kleur Mauve bruiloft

Maar wat voor kleur is mauve nu precies? De kleur mauve is een lichtpaarse kleur met grijs- en blauwtinten. Soms wordt het omschreven als bleek paars. Wij zien de kleur mauve als bruiloftsthema vooral terugkomen bij bruiloften in de herfst en in de winter, maar volgens ons past deze kleur perfect bij alle seizoenen.

Mauve bruidsmeisjes jurken

In Nederland kiezen bruiden steeds vaker voor volwassen bruidsmeisjes. Een trend wat over is komen waaien uit Amerika! En in plaats van dat elke bruidsmeisje dezelfde jurk aan heeft, wordt er steeds meer en meer gekozen voor de mix and match bruidsmeisjes jurken. Waardoor iedereen een jurk kan kiezen die bij haar lengte en postuur past. Hoe gaaf zijn de mauve bruidsmeisjes jurken naast de blush kleurige jurken in het moodboard hieronder?

Mauve kleurige bruiloftstationery

Bruidsparen besteden steeds meer aandacht aan hun bruiloftstationery. Je kunt verschillende onderdelen van je set de kleur mauve geven. Denk bijvoorbeeld aan een envelop met een mauve kleurige binnenvoering. Of gebruik mauve kleurige aquarel op je trouwkaart om je trouwkaart er artistiek, stijlvol en elegant uit te laten ziet. Zeker in combinatie met kalligrafie. Onze Dusty Blue trouwkaarten specialisten kunnen absoluut iets prachtigs voor jullie ontwerpen.

Bruiloftsdecoratie Mauve

It’s all in the details. Denk verder dan alleen de mauve kleurige bruidsmeisjes jurken en voer de kleur mauve door tot de kleinste details zoals je fluwelen ringdoosje. Een kleur die bijna met elke kleur goed te combineren is maar vooral ook met blush- en ijsgroene tinten.

Laat je inspireren door onderstaand moodboard hoe jij de kleur mauve als bruiloftsthema in jouw bruiloft kunt verwerken!

Moodboard mauve kleurenpalet bruiloft

Moodboard: De kleur mauve als bruiloftsthema

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM