Misschien ben je nog lekker aan het genieten van de zomer, maar toch staat de herfst alweer voor onze deur. Heb jij altijd gedroomd om te trouwen in de herfst? Met het moodboard van vandaag hopen wij je te kunnen inspireren voor jouw herfstbruiloft!

Kleur herfstbruiloft

Heb jij besloten om te trouwen in de herfst? Kies dan voor warme tinten, zoals donker paars, mos groen of zoals in het moodboard van vandaag ga voor een diep rode kleur.

Bruidsmeisjes jurken in herfstkleuren

Een trend wat over is komen waaien uit Amerika, volwassen bruidsmeisjes! We like! Veelal kiezen bruidsmeisjes voor blush kleurige jurken, maar wanneer je in de herfst trouwt zijn deze warme rode bruidsmeisjes jurken ook te gek! Kies voor mix and match bruidsmeisjes jurken. De jurken zijn net allemaal iets anders waardoor elk bruidsmeisje een jurk kan kiezen wat bij haar lichaamsbouw past.

Trouwpak herfstbruiloft

Durft jouw groom-to-be uit te pakken en wilt hij wat anders dan anders voor zijn trouwpak? Laat hem kiezen voor een velvet jasje. De zachte stof past perfect bij een herfst bruiloft. Gaan jullie voor chique? Laat hem kiezen voor een zwarte smoking met een velours zwart jasje, wat direct een hoog aaibaarheidsfactor heeft. Wanneer hij wat gewaagder gekleed wilt gaan, laat hem dan kiezen voor een diep wijnrood velours pak.

Bruiloftsdecoratie herfstbruiloft

It’s all in the details. Houdt de donker rode kleur aan als hoofdkleur maar mix het met een zacht roze en een off-white kleur. Zo geef je meer diepte aan je details. Denk aan je bruiloft stationery, je boeket en de aankleding van je ceremonie setting.

Laat je inspireren door onderstaand moodboard hoe jij jouw herfstbruiloft prachtig kunt stylen!

Moodboard trouwen in de herfst

Moodboard: Trouwen in de herfst

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM