Landelijk trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in Scandinavië, samen op avontuur in Marokko… Er zijn zoveel prachtige landen om ons heen om te trouwen. En waarom ook niet? Het is júllie dag, en die vier je precies zoals je zelf wilt! Maar wat zijn nu de mooiste trouwlocaties in het buitenland? Een lastige vraag met subjectief antwoord natuurlijk, maar in dit blog vertel ik je over enkele van mijn favorieten trouwbestemmingen in het buitenland! Om er een echte top 10 van te maken heb ik alleen nog jouw favoriete locatie nodig.

 

1.Italië als trouwlocatie

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

Toscane, Puglia, Umbrië, Sardinië, de prachtige Italiaanse steden; ik kan nog wel even doorgaan. Italië is toch wel echt een van de mooiste en meest romantische trouwlocaties in het buitenland. Alleen al om het eten in Bella Italia zou ik trouwen in Italië!

2. Trouwen in Marokko

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

Marokko mag ook echt niet ontbreken in dit lijstje. Wat is dit een prachtig land! Marrakech en Ourika zijn beide goed te bereiken en hebben een aantal prachtige trouwlocaties. Het is er zelfs in de meeste wintermaanden aangenaam weer en het eten is ook érg goed. Mijn favoriete trouwlocatie in Marokko is Kasbah Bab Ourika in het Atlasgebergte.

4. Een elopement in Yosemite National Park

How about the states? Het Yosemite nationaal park in Californië moet toch wel een van de meest bijzondere trouwlocaties ter wereld zijn: prachtige rood / oranje rotsen, hoge bergen, prachtige meren en goud licht rond zonsopgang en zonsondergang. Natuurlijk een hele onderneming, maar wel echt heel erg uniek als trouwlocatie.

5. De Fjorden van Noorwegen als jouw originele trouwlocatie

Deze staat echt op mijn bucketlist: een bruiloft fotograferen in Noorwegen met de fjorden als achter- of ondergrond ;-). Voor de echte avonturiers en Scandinavië-fans!

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

 

6. Een romantische bruiloft in Frankrijk

Plekken als de Provence & de Franse Riviera: wauw! Je kunt er zelfs naartoe rijden mocht je het willen. In Zuid Frankrijk en rond Parijs zijn prachtige trouwlocaties te vinden! Hoe romantisch wil je het hebben. Er zijn zoveel mooie trouwlocaties voor zowel grote- als kleine gezelschappen.

7. Trouwen op Ibiza

Tapas anyone? Ibiza is romantisch, luxe, het is er echt bijna altijd lekker weer en toch zo dichtbij. Met prachtige locaties aan het water. Echt een hele fijne locatie voor een bruiloft in het buitenland.

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

8. Tropisch of Caribisch Costa Rica

Costa Rica? Yes Costa Rica! Een prachtig land in Midden Amerika waar ik echt mijn hart aan verloren heb. Plekken als Samara, Monteverde en de Caribische kust bieden zoveel toffe en heel unieke mogelijkheden om te trouwen!

9. De Belgische Ardennen

Héél erg dichtbij maar oh zo mooi! Perfect voor een fijne weekendbruiloft net over de grens.

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

Eigenlijk kan ik wel door blijven gaan met deze lijst van de mooiste trouwlocaties in het buitenland. Want hoeveel fijne, mooie, bijzondere plekken zijn er wel niet op de wereld waar je zou kunnen trouwen. Plekken die veel voor je betekenen, waar jij of je verloofde misschien wel vandaan komt, de plek waar je ten huwelijk werd gevraagd of gewoon een hele mooie plek met de juiste uittaling voor jullie bruiloft. Wat het ook is: geniet er intens van! Trouwen in het buitenland is echt prachtig.

Mijn hart gaat sneller kloppen van intieme bruiloften in het buitenland. Zó dankbaar ben ik dat ik iedere keer weer onderdeel mag zijn van het grote avontuur dat trouwen in het buitenland heet. Het blijft toch een heel bijzonder iets. Plannen jullie een bruiloft in het buitenland? Ik ben héél erg benieuwd naar jullie plannen!

Nu ben ik ook wel benieuwd: wat lijkt jou de mooiste trouwlocatie in het buitenland? Laat het weten in de comments!

 

Foto’s: Raisa Zwart

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM