Jullie zijn verloofd en het is dus tijd voor jullie eerste – of misschien wel enige – Valentijnsdag als verloofd koppel. Toen dat nog niet het geval was, kozen jullie misschien voor de standaard opties: kaartjes, bloemen, chocolade en een avondje uiteten. Maar nu jullie verloofd zijn, is het time to step up your game! Helemaal als het de enige Valentijnsdag is die jullie als verloofden zullen doorbrengen. Wij helpen met wat leuke ideeën:

Voor het sentimentele koppel
Gebruik Valentijnsdag om weer naar elkaar uit te spreken wat jullie voor elkaar voelen en waarom jullie gaan trouwen. Haal samen herinneringen op en ga terug naar één van die plekken. Reserveer bijvoorbeeld in het restaurant van jullie eerste date of ga terug naar de plek waar jullie verloofd zijn. Het oprakelen van herinneringen is super romantisch en zorgt dat jullie weer even stil staan bij alle mooie momenten die jullie met elkaar beleefd hebben.

Voor het koppel dat gek is op reizen
…en wel een break van het plannen kan gebruiken. Maak van Valentijn een pre-honeymoon! Ga samen een aantal dagen weg, of het nu een staycation in Nederland is, een korte trip naar Parijs of echt een paar dagen nar de zon. Zorg dat je tijd voor elkaar maakt, je telefoon zo veel mogelijk met rust laat en geniet van het moment!

Fotografie: Alexandra Vonk

Voor het gestresste koppel
Een bruiloft plannen kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen! Als jullie dan beide ook nog een drukke baan hebben, kan het zijn dat je totaal geen ontspanning meer voelt. Tijd om daar verandering in te brengen! Boek een spa dag samen. Ga all in en boek ook een massage, manicure, pedicure en duik lekker samen de sauna in. Dit kan natuurlijk ook thuis. Laat het bad vol lopen, brand kaarsen, geef elkaar een massage en zorg dat jullie beide tot rust komen en van elkaar kunnen genieten.

Voor het koppel dat aan het sparen is
Er komt ten slotte een bruiloft aan en we weten inmiddels allemaal dat een bruiloft niet goedkoop is. Het kan dus zijn dat je geen gekke dingen wilt doen omdat jullie hard aan het sparen zijn. Er zijn zo veel leuke dingen die je kunt doen die geen (of weinig) geld kosten. Sla de bloemen over, koop een fles prosecco in plaats van champagne, maak thuis een heerlijk diner voor jullie samen en sluit de avond af met een filmpje op de bank!

Voor het koppel dat graag met vrienden en familie is
Maak van Valentijn een feestje. Nodig de leukste koppels in jullie familie- en vriendenkring uit en maak er een groepsdate van! Zorg dat iedereen zijn/haar favoriete gerecht meeneemt, vraag de getrouwde stellen of zij hun geheimen voor een gelukkig huwelijk en hilarische momenten daarbinnen met jullie willen delen en hef het glas op de liefde!

Voor het koppel dat niets om Valentijn geeft
Valentijnsdag is leuk, maar het hoeft niet speciaal te zijn als jullie er beide niets om geven. Blijf lekker samen thuis en zie wat de dag jullie brengt. Voel niet de druk om op 14 februari groot uit te moeten pakken, maar ben wel extra lief voor elkaar!

Fotografie: Anouk Wubs

 

Wat te doen op jullie eerste Valentijn als verloofd stel

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM